Jonna Lundell – PMS-kossan (e-bok) av Leif Erik
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Leif Eriksson (författare), Martin Svensson (författare), Jonna Lundell (författare)

Jonna Lundell – PMS-kossan e-bok

Pris 99 kr
(0)
På ett rakt, personligt och ofta humoristiskt sätt väljer nu Jonna att för första gången berätta om sin resa och om sjukdomen som visade sig vara PMS. Vi får följa med under uppväxtåren i Mjölby och Norrköping fram till dagen då Jonna träffar sin nuvarande man Joakim Lundell, och sedan om hur Jonna via parets gemensamma YouTube-kanaler blir som en vän för en hel generation barn och ungdomar. "Jonna Lundell - PMS-kossan" är en berättelse om hur det är att leva med PMS, men det är framför allt...
E-Bok 99 kr Pris Ljudbok 99 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Leif Eriksson (författare), Martin Svensson (författare), Jonna Lundell (författare), Niklas Lindblad (annat)
Utgiven 28 September 2018
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177796930
På ett rakt, personligt och ofta humoristiskt sätt väljer nu Jonna att för första gången berätta om sin resa och om sjukdomen som visade sig vara PMS. Vi får följa med under uppväxtåren i Mjölby och Norrköping fram till dagen då Jonna träffar sin nuvarande man Joakim Lundell, och sedan om hur Jonna via parets gemensamma YouTube-kanaler blir som en vän för en hel generation barn och ungdomar. "Jonna Lundell - PMS-kossan" är en berättelse om hur det är att leva med PMS, men det är framför allt en berättelse om hur det är att vara en ung människa i Sverige idag.