Jomsviking - Vinland (e-bok) av Bjørn Andreas B
Lägg till önskelistan

Jomsviking - Vinland (Jomsviking #2) e-bok

124 kr
(0)
Del 2. Jomsviking. En man. Ett öde. En ny kontinent.   Torstein och hans familj flyr västeröver för att slippa undan hämnden från Olav Tryggvasons män efter sjöslaget vid Svolder. Han har blivit hövding för en grupp jomsvikingar och söker efter de mytomspunna lärkskogarna på den andra sidan havet. Nu vill han bli rik på skeppsbygge och skapa en framtid för de sina. Men Torstein, krigaren som en gång var träl, tvingas snart kämpa för sitt liv om han ska lyckas återförena sin familj. I Jomsv...
E-Bok 124 kr
Författare Bjørn Andreas Bull Hansen (författare), Emma Graves (annat), Jan Wibom (översättare), Henrik Koitzsch (annat)
Utgiven 2 Augusti 2021
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Serie Jomsviking
Del i serie 2
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179036003
Del 2. Jomsviking. En man. Ett öde. En ny kontinent.   Torstein och hans familj flyr västeröver för att slippa undan hämnden från Olav Tryggvasons män efter sjöslaget vid Svolder. Han har blivit hövding för en grupp jomsvikingar och söker efter de mytomspunna lärkskogarna på den andra sidan havet. Nu vill han bli rik på skeppsbygge och skapa en framtid för de sina. Men Torstein, krigaren som en gång var träl, tvingas snart kämpa för sitt liv om han ska lyckas återförena sin familj. I Jomsviking Vinland får vi en unik inblick i tillvaron för Nordamerikas första nybyggare och i konflikten som utvecklar sig mellan dem och de mäktiga indianstammarna.