Jag tjänar inte (e-bok) av Jenny Åkervall
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Jenny Åkervall (författare)

Jag tjänar inte e-bok

59 kr
(2)
Psykiatern Anna Sager balanserar på utbrändhetens gräns. På hemmaplan växer missnöjet från maken Jakob, som tycker sig dra hela lasset med mat, tvätt och ungar. Och på jobbet känner hon sig inte längre lika engagerad i mötet med patienterna, något som är frustrerande och ibland, ska det visa sig, direkt ödesdigert. När Anna kontaktas av Säpo för att göra en farlighetsbedömning av en stalker som trakasserar en av regeringens ministrar låter det som en möjlighet till professionell omstart och ...
59 kr
Författare Jenny Åkervall (författare)
Förlag Norstedts
Utgiven 11 Mars 2013
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113047263
Psykiatern Anna Sager balanserar på utbrändhetens gräns. På hemmaplan växer missnöjet från maken Jakob, som tycker sig dra hela lasset med mat, tvätt och ungar. Och på jobbet känner hon sig inte längre lika engagerad i mötet med patienterna, något som är frustrerande och ibland, ska det visa sig, direkt ödesdigert. När Anna kontaktas av Säpo för att göra en farlighetsbedömning av en stalker som trakasserar en av regeringens ministrar låter det som en möjlighet till professionell omstart och en nytändning i arbetet. Men Anna låter sig styras av sina känslor och dras in i ett storpolitiskt maktspel där hon själv riskerar att bli offret. I regeringskansliet kommer Anna i kontakt med Emre, pressekreterare, som å sin sida brottas med en statsminister som går sina egna vägar, vikande opinionssiffror och svårigheten att förena sina personliga värderingar med sitt politiska uppdrag. Jag tjänar inte är på en gång en spännande samtidsroman om politikens hårda villkor och en angelägen skildring av en psykiatri i kris. Men det är också en berättelse om en kvinnas mitt-i-livet-kris, där alla hennes livsval plötsligt utmanas. Romandebuterande Jenny Åkervall känner väl till sina miljöer. Hon arbetar i riksdagen och har ett förflutet som journalist och politisk talskrivare, vilket märks i såväl berättelsens trovärdiga miljöbeskrivningar som i personporträtten.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Superspännande psykologisk thriller

Alltid osäkert att veta vad man kan förvänta sig av en debutant. "Jag tjänar inte" visade sig dock vara både jättespännande och insiktsfull från första kapitlet! Skildringarna av en psykiaters tuffa situation blandat med en driven intrig gör den till en riktig bladvändare för sommaren!