Jag överlevde tsunamin i Japan 2011 (e-bok) av
Lägg till önskelistan
Lauren Tarshis (författare)

Jag överlevde tsunamin i Japan 2011 (Jag överlevde #6) e-bok

85 kr
(0)
Del 6: Jag överlevde. Det är bara några månader sedan elvaårige Ben förlorade sin pappa i en tragisk olycka. Nu är Ben, lillebror Harry och mamma på besök i Shogahama, den lilla japanska kuststaden där pappa föddes. Ben har drömt om att få åka dit i hela sitt liv, men nu har han ingen lust att utforska staden. Utan pappa känns allt bara så fel. Men en morgon förvandlas sorgen till skräck när en massiv jordbävning drabbar Japan. Jordbävningen utlöser en tsunami och Bens familj sveps iväg av d...
E-Bok 85 kr
Författare Lauren Tarshis (författare), Emeli André (översättare), Eva Andreasson (annat), Tim Hall (annat), Scott Dawson (illustratör)
Utgiven 24 November 2021
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 6
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180182140
Del 6: Jag överlevde. Det är bara några månader sedan elvaårige Ben förlorade sin pappa i en tragisk olycka. Nu är Ben, lillebror Harry och mamma på besök i Shogahama, den lilla japanska kuststaden där pappa föddes. Ben har drömt om att få åka dit i hela sitt liv, men nu har han ingen lust att utforska staden. Utan pappa känns allt bara så fel. Men en morgon förvandlas sorgen till skräck när en massiv jordbävning drabbar Japan. Jordbävningen utlöser en tsunami och Bens familj sveps iväg av den starka flodvågen. Hur ska Ben överleva katastrofen och hitta sin familj?