Jag överlevde terrorattacken 11 september 2001
Lägg till önskelistan
Lauren Tarshis (författare)

Jag överlevde terrorattacken 11 september 2001 (Jag överlevde #5) e-bok

85 kr
(0)
Del 5: Jag överlevde. En stark skildring av terrorattackerna i New York som skakade en hel värld. Fotboll är det viktigaste i Lucas liv, men efter en tredje hjärnskakning bestämmer föräldrarna att det är för farligt att fortsätta, han måste sluta spela. Lucas är förtvivlad men helt säker på att farbror Benny kan övertala mamma och pappa att ändra sig. Istället för att gå till skolan tar Lucas tåget in till Manhattan för att söka upp Benny som arbetar som brandman inne i city. Men när Lucas h...
E-Bok 85 kr
Författare Lauren Tarshis (författare), Emeli André (översättare), Eva Andreasson (annat), Tim Hall (annat), Scott Dawson (illustratör)
Utgiven 24 November 2021
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 5
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180182133
Del 5: Jag överlevde. En stark skildring av terrorattackerna i New York som skakade en hel värld. Fotboll är det viktigaste i Lucas liv, men efter en tredje hjärnskakning bestämmer föräldrarna att det är för farligt att fortsätta, han måste sluta spela. Lucas är förtvivlad men helt säker på att farbror Benny kan övertala mamma och pappa att ändra sig. Istället för att gå till skolan tar Lucas tåget in till Manhattan för att söka upp Benny som arbetar som brandman inne i city. Men när Lucas hör ett öronbedövande dån, och ser hur ett flygplan kraschar in i ett av tvillingtornen, hamnar han mitt i vad som ska komma att bli en av de mest fruktansvärda terrorattackerna i modern tid. Hur ska Lucas hinna ta sig bort från World Trade Center innan tornen rasar och överleva terrorattacken?