Järnprovet (e-bok) av Holly Black, Cassandra ,
Lägg till önskelistan
Holly Black (författare), Cassandra (författare), Holly (författare), Cassandra Clare (författare)

Järnprovet (Magisterium #1) e-bok

Pris 45 kr
(0)
Harry Potter har sitt Hogwarts, Callum Hunt sitt Magisterium – en ny, magisk värld att älska för alla tweens, skapad av urban fantasy-drottningarna Cassandra Clare och Holly Black. Callum Hunts pappa har alltid varnat honom för magi. Han har satt upp tre enkla regler: 1. Lita aldrig på en trollkarl 2. Lyckas aldrig med en uppgift som en trollkarl ger dig 3. Låt aldrig en trollkarl ta dig med till Magisteriet. Och nu är Call på väg att bryta alla tre. När Call blir kallad till inträdesprovet t...
E-Bok 45 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Holly Black (författare), Cassandra (författare), Lottie Eriksson (översättare), Holly (författare), Cassandra Clare (författare)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 20 Januari 2015
Längd 400 sidor
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie Magisterium
Del i serie 1
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789163883941
Harry Potter har sitt Hogwarts, Callum Hunt sitt Magisterium – en ny, magisk värld att älska för alla tweens, skapad av urban fantasy-drottningarna Cassandra Clare och Holly Black. Callum Hunts pappa har alltid varnat honom för magi. Han har satt upp tre enkla regler: 1. Lita aldrig på en trollkarl 2. Lyckas aldrig med en uppgift som en trollkarl ger dig 3. Låt aldrig en trollkarl ta dig med till Magisteriet. Och nu är Call på väg att bryta alla tre. När Call blir kallad till inträdesprovet till Magisteriet, skolan för magiker, gör han sitt yttersta för att misslyckas. Han bränner upp papper, gör sönder utrustning och är otrevlig – allt för att bli utkastad så fort som möjligt. Men vad gör det när han blir utvald ändå? Och är verkligen Magisteriet så illa som hans pappa alltid har fått honom att tro? Call kommer snart att upptäcka att allt inte är vad det ser ut att vara och att den största prövningen ännu ligger framför honom … Järnprovet är den första av fem delar i nya succéserien Magisterium. Kittlande urban fantasy med mörka undertoner för alla som älskade "Harry Potter", "Spiderwick" och "Mortal Instruments".