JA! 2012 - Sveriges främsta inspiratörer om hur
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Göran Karlsson (författare), Stefan Sebö (författare), Max Söderpalm (författare), Bruce King (författare), Thomas Lundqvist (författare), Tomas Lydahl (författare), Ola Wallström (författare), Karin Klerfelt (författare), Magnus Helgesson (författare), Eva Hyllstam (författare), Lili Öst (författare)

JA! 2012 - Sveriges främsta inspiratörer om hur du blir lycklig e-bok

79 kr
(0)
När var du lycklig senast?  Alla är vi olika. Därför blir vi lyckliga av olika saker.  För någon finns lyckan i kärleken till en hund. För någon annan handlar lycka om att förverkliga sina drömmar. För en tredje är lycka att svara JAAA på en fråga som kan förändra hela livet.  Detta är den tredje JA-boken. Den är skriven av elva fantastiska inspiratörer som berättar om sin syn på lycka och ger dig konkreta tips på vad du kan göra för att bli ännu mer lycklig. Om du låter dig inspireras av ...
79 kr
Författare Göran Karlsson (författare), Stefan Sebö (författare), Max Söderpalm (författare), Bruce King (författare), Thomas Lundqvist (författare), Tomas Lydahl (författare), Ola Wallström (författare), Karin Klerfelt (författare), Magnus Helgesson (författare), Eva Hyllstam (författare), Lili Öst (författare)
Utgiven 22 Augusti 2012
Genrer Ekonomi Och Ledarskap, Fackböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789187093180
När var du lycklig senast?  Alla är vi olika. Därför blir vi lyckliga av olika saker.  För någon finns lyckan i kärleken till en hund. För någon annan handlar lycka om att förverkliga sina drömmar. För en tredje är lycka att svara JAAA på en fråga som kan förändra hela livet.  Detta är den tredje JA-boken. Den är skriven av elva fantastiska inspiratörer som berättar om sin syn på lycka och ger dig konkreta tips på vad du kan göra för att bli ännu mer lycklig. Om du låter dig inspireras av deras texter har du alla möjligheter att själv skapa lycka i ditt eget liv.  15 kronor per såld bok går till The Chiparamba Foundation, som hjälper barn i södra Afrika som blivit föräldralösa på grund av aids. Chiparamba använder fotboll som ett sätt att nå barnen för att utbilda dem om hiv och aids och skapa hopp för framtiden.