JA! 2011 - Sveriges främsta inspiratörer om hur
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Max Söderpalm (författare), Bruce King (författare), Annika R Malmberg (författare), Thomas Lundqvist (författare), Per Lange (författare), Tomas Lydahl (författare), Ola Wallström (författare), Kjell Enhager (författare), Therese Albrechtson (författare), Joakim Sundell (författare), Karin Klerfelt (författare), Magnus Helgesson (författare)

JA! 2011 - Sveriges främsta inspiratörer om hur du får kul på jobbet e-bok

149 kr
(0)
Det är inte meningen att ett jobb bara ska vara ett jobb.  Har du tänkt på hur viktigt det är att ha kul på jobbet? För där tillbringar du en stor del av ditt liv. Dessutom - har du kul på jobbet så påverkar det resten av livet också.  Den här boken är skriven av tolv av Sveriges och världens främsta inspiratörer. De har alla fantastiskt roligt på jobbet och vill gärna berätta hur de gör. Om du låter dig inspireras av vad de skriver har du alla möjligheter att få riktigt kul på jobbet och, ...
149 kr
Författare Max Söderpalm (författare), Bruce King (författare), Annika R Malmberg (författare), Thomas Lundqvist (författare), Per Lange (författare), Tomas Lydahl (författare), Ola Wallström (författare), Kjell Enhager (författare), Therese Albrechtson (författare), Joakim Sundell (författare), Karin Klerfelt (författare), Magnus Helgesson (författare)
Utgiven 14 Februari 2012
Genrer Ekonomi Och Ledarskap, Fackböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789187093005
Det är inte meningen att ett jobb bara ska vara ett jobb.  Har du tänkt på hur viktigt det är att ha kul på jobbet? För där tillbringar du en stor del av ditt liv. Dessutom - har du kul på jobbet så påverkar det resten av livet också.  Den här boken är skriven av tolv av Sveriges och världens främsta inspiratörer. De har alla fantastiskt roligt på jobbet och vill gärna berätta hur de gör. Om du låter dig inspireras av vad de skriver har du alla möjligheter att få riktigt kul på jobbet och, som en effekt av det, ett härligt liv.