JA! 2010 - Sveriges främsta säljinspiratörer om
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Max Söderpalm (författare), Pelle Mårtenson (författare), Jeffrey Gitomer (författare), Annika R Malmberg (författare), Thomas Lundqvist (författare), Per Lange (författare), Tomas Lydahl (författare), Anders Karlsson (författare), Ola Wallström (författare)

JA! 2010 - Sveriges främsta säljinspiratörer om positivt tänkande e-bok

149 kr
(0)
Lågkonjunkturen ger sig. Nu är det dags att lägga bort alla negativa tankar och i stället fokusera på JA. Hämta den inspiration du behöver genom att läsa boken JA! 2010.  Du har förmodligen hört det förut. Hur viktigt det är att tänka positivt för att lyckas med det du vill göra. Kanske har du hört det så många gånger att orden mist sin kraft?  Då har du chansen nu. Den här boken innehåller nämligen ren, positiv energi. En hel bok skriven för att hjälpa dig att alltid komma ihåg kraften i o...
E-Bok 149 kr
Författare Max Söderpalm (författare), Pelle Mårtenson (författare), Jeffrey Gitomer (författare), Annika R Malmberg (författare), Thomas Lundqvist (författare), Per Lange (författare), Tomas Lydahl (författare), Anders Karlsson (författare), Ola Wallström (författare)
Utgiven 8 Februari 2012
Genrer Ekonomi Och Ledarskap, Fackböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789186077716
Lågkonjunkturen ger sig. Nu är det dags att lägga bort alla negativa tankar och i stället fokusera på JA. Hämta den inspiration du behöver genom att läsa boken JA! 2010.  Du har förmodligen hört det förut. Hur viktigt det är att tänka positivt för att lyckas med det du vill göra. Kanske har du hört det så många gånger att orden mist sin kraft?  Då har du chansen nu. Den här boken innehåller nämligen ren, positiv energi. En hel bok skriven för att hjälpa dig att alltid komma ihåg kraften i ordet JA.  Författarna är Sveriges främsta säljinspiratörer, med stor vana att coacha människor som vill lyckas. Följer du råden och låter dig inspireras har du alla möjligheter att lyckas ännu bättre på jobbet, privat och i hela livet.  Förordet är skrivet av USA:s bästa säljcoach Jeffrey Gitomer.  JA! 2010 är den perfekta presenten till personalen, ledningsgruppen, kunderna och leverantörerna.