Isotopen (e-bok) av Erik Fagerholm
Lägg till önskelistan
Erik Fagerholm (författare)

Isotopen (Stockholm brinner #2) e-bok

Pris 109 kr
(1)
Vem slåss man egentligen emot? Till och med ryssarna blir osäkra. Vännen Ahmed, som räddade Drottning Kristina, vet inte själv om han arbetar för IS, ryssarna eller för kidsen på Söder. Operation 211 ska krönas med en stor smäll. Men var? På Järva härskar Ahmed och hans krigare. Men är han själv klar över vad som sker? Kulan i hjärtat tycks ha fört honom tillbaka till barndomen i Irak. Göran mår illa. Vem fuktar hans kudde när han sover? Då geigermätaren ger utslag för alfastrålar börjar bil...
E-Bok 109 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Erik Fagerholm (författare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 19 Juni 2020
Längd 226 sidor
Genrer Science Fiction, Romaner, Deckare, Science Fiction & Fantasy, Skönlitteratur
Del i serie 2
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726520279
Vem slåss man egentligen emot? Till och med ryssarna blir osäkra. Vännen Ahmed, som räddade Drottning Kristina, vet inte själv om han arbetar för IS, ryssarna eller för kidsen på Söder. Operation 211 ska krönas med en stor smäll. Men var? På Järva härskar Ahmed och hans krigare. Men är han själv klar över vad som sker? Kulan i hjärtat tycks ha fört honom tillbaka till barndomen i Irak. Göran mår illa. Vem fuktar hans kudde när han sover? Då geigermätaren ger utslag för alfastrålar börjar bilden att klarna. Men att Görans mamma Tuva, kallad Gamen, är inblandad det tror ingen. Mer misstänkt är Gamens pojkvän Städaren som hämtar lik från Stockholms gator nätterna igenom, eller de två amerikanska Navy Seals som ryssarna hyrt in från USA till Operation 211. De två småflickorna Xi och Pi är dock oskyldiga till vad de än gör. Hot kommer från alla håll. Bombskyddet rycker ut till nästa kändisfest. Men under tiden sätts Operation 211 i verket på annat håll. Erik Fagerholm är svensk författare, filmare och journalist. Han har tidigare arbetat med PR, reklam och utbildning. Stockholm brinner är hans första bokserie i spänningsgenren. I ett Stockholm fullt av ryska agenter, giftmördare, bombdåd och korruption försöker milisledarna Göran och Ahmed tillsammans med journalisten Suzanne att skapa lugn och rättvisa. Men när intrigerna tätnar blir det allt svårare att skilja vän från fiende.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Spännande Thriller om ett annat Stockholm

Boken är del två i Serien Stockholm brinner. Boken är spännande och händelserik som är viktigt för mig. Rekommenderar den!