Ingen mänska en ö (e-bok) av Louise Boije af Ge
Lägg till önskelistan
Louise Boije af Gennäs (författare), Louise Boije (författare)

Ingen mänska en ö e-bok

Pris 85 kr
(0)
Maja saknar mycket i sitt unga liv; studierna och vännerna uppfyller inte hennes drömmar, och när de stressade föräldrarna plötsligt tvingar henne att vara den enda levande kontakten med farmor, som insjuknat och hamnat på sjukhus, känner hon sig som ett offer. Då dyker Christos upp och ett annat liv kanske trots allt väntar. "Du är vacker", sa han. "En av de vackraste människor jag nånsin har sett. Din mun, ditt hår. Hur du tänker." "Du kan inte veta det", fick jag fram. "Du vet ingentin...
E-Bok 85 kr Pris Ljudbok 115 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Louise Boije af Gennäs (författare), Jan Cervin (annat), Jan Cervin Design (annat), Louise Boije (författare), Jan Cervin Design (annat), Ilse-Mari Berglin (annat)
Utgiven 1 December 2015
Längd 279 sidor
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100156312
Maja saknar mycket i sitt unga liv; studierna och vännerna uppfyller inte hennes drömmar, och när de stressade föräldrarna plötsligt tvingar henne att vara den enda levande kontakten med farmor, som insjuknat och hamnat på sjukhus, känner hon sig som ett offer. Då dyker Christos upp och ett annat liv kanske trots allt väntar. "Du är vacker", sa han. "En av de vackraste människor jag nånsin har sett. Din mun, ditt hår. Hur du tänker." "Du kan inte veta det", fick jag fram. "Du vet ingenting om mig." "Jo", sa Christos. "Jag vet." Han kysste mina händer igen. Jublet steg i kroppen som saven i en björk. Det var inte sant, det han sa. Det var inte möjligt att han menade det. Det lät fånigt och ännu fånigare vore det av mig om jag blev glad. Ändå började det bubbla inne i mig, sakta och försiktigt, av en lyckokänsla som jag inte var van vid att förnimma. "Vi känner inte varann", sa jag tyst. Christos log. "Jo", sa han. "Det gör vi. Men det är ingenting emot hur väl vi kommer att känna varann." Ingen mänska en ö (1994) är Louise Boije af Gennäs tredje roman. Hon debuterade 1991 med Ta vad man vill ha och kom 1992 med sin andra roman, Ju mer jag ser dig. 1996 kom Stjärnor utan svindel, som tryckts i mer än 100.000 ex och 1998 utkom Rent hus, som även den blev en bästsäljare. Hon arbetar också som journalist och som dramaförfattare för TV, där hon bl a varit medskapare av "Rederiet", "Snoken" och "I nöd och lust".