I djävulens sällskap (e-bok) av Peter Robinson,
Lägg till önskelistan
Peter Robinson (författare), Peter (författare)

I djävulens sällskap (Alan Banks #17) e-bok

59 kr
(0)
En rullstolsburen kvinna hittas mördad vid havet och Annie Cabbot kopplas in på fallet. Samtidigt i Eastvale upptäcks en ung flicka, Haley Daniels, våldtagen och dödad i de mörka gränderna i the Maze. Överkommissarie Banks och hans team börjar nysta upp en härva och hittar snabbt ett flertal misstänkta medan Cabbot kör fast direkt – tills hon får ett genombrott som leder utredningen i en chockerande riktning. Nu måste Cabbot och Banks lägga sitt trassliga privatliv åt sidan för att med ge...
59 kr
89 kr
Författare Jan Malmsjö (översättare), Peter Robinson (författare), Reklambyrå AB (annat), Reklambyrå AB Imperiet (annat), Peter (författare)
Utgiven 1 December 2015
Längd 426 sidor
Genrer Deckare
Serie Alan Banks
Del i serie 17
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137148397
En rullstolsburen kvinna hittas mördad vid havet och Annie Cabbot kopplas in på fallet. Samtidigt i Eastvale upptäcks en ung flicka, Haley Daniels, våldtagen och dödad i de mörka gränderna i the Maze. Överkommissarie Banks och hans team börjar nysta upp en härva och hittar snabbt ett flertal misstänkta medan Cabbot kör fast direkt – tills hon får ett genombrott som leder utredningen i en chockerande riktning. Nu måste Cabbot och Banks lägga sitt trassliga privatliv åt sidan för att med gemensamma krafter hitta mördaren. Utredningen av Haley Daniels död går irriterande långsamt och ytterligare ett mord lamslår Banks team, men när pusselbitarna börjar falla på plats inser Banks att det kanske redan är för sent att rädda nästa offer. I djävulens sällskap är del 17 i serien om överkommissarie Alan Banks.