Höstdåd (e-bok) av Anders De la Motte
Lägg till önskelistan
Anders De la Motte (författare)

Höstdåd (Årstidskvartetten #2) e-bok

Pris 89 kr
(4)
”Höstdåd” är den andra fristående delen i Anders de la Mottes hyllade årstidskvartett. Den nominerades till Svenska Deckarakademins pris för bästa svenska kriminalroman 2017. En augustikväll 1990 tältar fem barndomsvänner vid ett nedlagt stenbrott på en skånsk ås. De har tagit studenten och nu väntar det riktiga livet. Men när morgonen gryr flyter det en kropp i stenbrottets vatten. En tragisk olycka fastslår polisutredningen, men alla är inte övertygade. I tjugosju år förblir händelsen ett...
E-Bok 89 kr Pris Ljudbok 109 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Anders De la Motte (författare), Maria Sundberg (annat)
Utgiven 4 September 2017
Längd 419 sidor
Genrer Deckare
Del i serie 2
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137150840
”Höstdåd” är den andra fristående delen i Anders de la Mottes hyllade årstidskvartett. Den nominerades till Svenska Deckarakademins pris för bästa svenska kriminalroman 2017. En augustikväll 1990 tältar fem barndomsvänner vid ett nedlagt stenbrott på en skånsk ås. De har tagit studenten och nu väntar det riktiga livet. Men när morgonen gryr flyter det en kropp i stenbrottets vatten. En tragisk olycka fastslår polisutredningen, men alla är inte övertygade. I tjugosju år förblir händelsen ett sår i bygden. Och när den gamle polischefen ersätts av Anna Vesper, nyinflyttad mordutredare från Stockholm, börjar dunkla krafter sättas rörelse. Snart har Anna inget val. Hon måste öppna ärendet från hösten 1990. Hösten som få vill prata om men som ingen kan glömma.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Höstdåd av Anders De la Motte

Välskriven, men lite seg. För många kusliga historier och för mycket som "Anna" utsattes för utan föra berättelsen vidare.