Höst vid Höka (e-bok) av Stefan Johansson, Lena
Lägg till önskelistan
Stefan Johansson (författare), Lena Nilsson (författare), Ingrid Berglinden Bergstrand (författare), Inger Stenberg (författare), Lena Brantberg (författare), Tilda Leonartsson (författare), Lena Angviken (författare), Annika Nyberg (författare)

Höst vid Höka e-bok

Pris 39 kr
(0)
Under några torsdagskvällar hösten 2017 samlades ett gäng skrivsugna personer i Hökagården i Mellbystrand för att gå en skrivkurs. Det pratades dramaturgi, personskildring, dialog, miljöbeskrivningar, tempus och annat som hör till den teoretiska delen av skrivandet. Men framför allt skrevs det. Främst korta skrivövningar om allt från berusade älgar, mystiska bananskalshögar och uppeldade Epa-traktorer till känslan att stå bakom en stängd dörr och inte veta vad som finns på andra sidan. Som h...
E-Bok 39 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Stefan Johansson (författare), Lena Nilsson (författare), Ingrid Berglinden Bergstrand (författare), Inger Stenberg (författare), Lena Brantberg (författare), Tilda Leonartsson (författare), Lena Angviken (författare), Annika Nyberg (författare)
Förlag Strandskrivarna
Utgiven 28 November 2017
Genrer Noveller, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188465085
Under några torsdagskvällar hösten 2017 samlades ett gäng skrivsugna personer i Hökagården i Mellbystrand för att gå en skrivkurs. Det pratades dramaturgi, personskildring, dialog, miljöbeskrivningar, tempus och annat som hör till den teoretiska delen av skrivandet. Men framför allt skrevs det. Främst korta skrivövningar om allt från berusade älgar, mystiska bananskalshögar och uppeldade Epa-traktorer till känslan att stå bakom en stängd dörr och inte veta vad som finns på andra sidan. Som hemuppgift och examensprov fick deltagarna i uppgift att skriva varsin novell. I den här antologin ser ni resultatet. Läs om kärleksmums, sista natten på jobbet, en dramatisk ridtur på väg till Frösön i Jämtland, en hektisk dag i en pensionärs liv, ett ovälkommet besked, en klassåterträff, ett ungt uppvaknande och en skakande skildring om en ung afghansk pojkes liv. Denna bok är producerad inom projektet Strand och Kultur Laholm som finansieras med EU-medel genom Jordbruksverket, via Landsbygdsprogrammet, och Lokalt Ledd Utveckling Halland.