Hjärtat i vår vänskap (e-bok) av Anna Gavalda
Lägg till önskelistan
Anna Gavalda (författare)

Hjärtat i vår vänskap e-bok

69 kr
(1)
Billie – döpt efter Michael Jacksons Billie Jean – och Franck växer upp i en liten håla långt från Paris, där det inte ens finns några bilar att sätta eld på, där man super och slår sina barn, om man alls stannar kvar för att ta hand om dem. Billie bor i husvagn, Franck är den lille bögen som ingen bryr sig om. Hon har en våldsam far och en försupen styvmor, han är en mild enstöring. Hon försöker förtvivlat bli upptagen i flickornas gemenskap, han tecknar hellre än ägnar sig åt sport. Att de ...
E-Bok 69 kr Ljudbok 75 kr
Författare Anna Gavalda (författare), Maria Björkman (översättare)
Utgiven 21 April 2015
Längd 250 sidor
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100152215
Billie – döpt efter Michael Jacksons Billie Jean – och Franck växer upp i en liten håla långt från Paris, där det inte ens finns några bilar att sätta eld på, där man super och slår sina barn, om man alls stannar kvar för att ta hand om dem. Billie bor i husvagn, Franck är den lille bögen som ingen bryr sig om. Hon har en våldsam far och en försupen styvmor, han är en mild enstöring. Hon försöker förtvivlat bli upptagen i flickornas gemenskap, han tecknar hellre än ägnar sig åt sport. Att de skulle bli vänner var det ingen som trodde. Men när de spelar tillsammans i en skolpjäs finner de varandra och utvecklar en helt speciell vänskap som följer dem upp i vuxen ålder. Det är denna vänskap som Billie berättar om, för en stjärna på himlen, när Franck ligger medvetslös i en klippskreva och hon väntar på att dagen ska gry och hon kan hitta någon som kan hjälpa dem. Anna Gavalda skriver gripande men ändå lekfullt om två udda människor som finner varandra mot alla odds.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Nja...

Ingen gripande handling, bara massa "babbel". Maxade, laddade meningar hela boken igenom, vilket gör att den blir jobbig att läsa/lyssna på. Ibland känns det som att uppläsaren knappt klarar att läsa hela meningen ut, utan att tappa andan. Säkert finns en skicklighet bakom det skrivna, men tyvärr, inget som tilltalade mig.