Heroine (e-bok) av Unni Drougge
Lägg till önskelistan
Unni Drougge (författare)

Heroine e-bok

Pris 65 kr
(0)
Wenke är en framgångsrik ensamstående karriärkvinna i trettiofemårsåldern. Men hon känner hur hennes karriär och hennes ungdom glider ifrån henne. Wenke känner hur hon faller. Hon kryssar mellan skönhetskirurgen och terapeuten men ingenting hjälper förrän hon oavsiktligt hamnar på ett möte för anonyma narkomaner. Där berörs hon djupt av en man med trasig bakgrund som rest sig ur ett tungt heroinmissbruk, men som trots sitt missbruk haft en juriskarriär. Wenke döljer ett avancerat tablettmiss...
E-Bok 65 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Unni Drougge (författare), Unni Drougge (berättare), Jenny Salmson (illustratör), Jenny Salmson (annat), Jenny Salmson (annat)
Utgiven 8 Juni 2015
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176070260
Wenke är en framgångsrik ensamstående karriärkvinna i trettiofemårsåldern. Men hon känner hur hennes karriär och hennes ungdom glider ifrån henne. Wenke känner hur hon faller. Hon kryssar mellan skönhetskirurgen och terapeuten men ingenting hjälper förrän hon oavsiktligt hamnar på ett möte för anonyma narkomaner. Där berörs hon djupt av en man med trasig bakgrund som rest sig ur ett tungt heroinmissbruk, men som trots sitt missbruk haft en juriskarriär. Wenke döljer ett avancerat tablettmissbruk för att komma över sorgen över ett förlorat barn. Den nye mannen fyller henne med en närhet hon saknat och de inleder en symbiotisk relation. Hon vill förstå varför en så attraktiv och välutbildad man sjunkit så djupt. Logiken i deras symbiotiska relation leder henne att sätta sin kropp i pant. För att förhindra att mannen återfaller i missbruk låter hon honom leda henne in i ett svårt heroinberoende. Så småningom kommer hon i kontakt med en värld av knarksmuggling, prostitution och vapenhandel. Hon intalar sig själv att hennes färd in i heroinets värld bara är ett researcharbete för en ny dokumentär. Men till slut har Wenke inget kvar utom sitt liv. Ett liv hon tvingas kämpa för.