Hella Hells bekännelser (e-bok) av Unni Drougge
Lägg till önskelistan
Unni Drougge (författare)

Hella Hells bekännelser e-bok

Pris 65 kr
(0)
Hella Hell är en kvinna på dryga fyrtio med böjelse för unga pojkar. Som framgångsrik Art Director har hon hjälpligt kunnat maskera sin åtrå till pojkarna på kontoret. En skilsmässa lämnar henne ensam med en obstinat tonårsdotter, Lola. I en nedåtspiral av kriser släpper hon till slut sina hämningar, och skriver en text som hon benämner ett ”manifest om ynglingens estetik” som stämplas som pedofilt av recencenter och media. Efter att ha dragit sig undan rampljuset odlar hon en bekantskap med ...
E-Bok 65 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Unni Drougge (författare), Unni Drougge (berättare), Jenny Salmson (illustratör), Jenny Salmson (annat), Jenny Salmson (annat)
Utgiven 2 Juni 2016
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176070789
Hella Hell är en kvinna på dryga fyrtio med böjelse för unga pojkar. Som framgångsrik Art Director har hon hjälpligt kunnat maskera sin åtrå till pojkarna på kontoret. En skilsmässa lämnar henne ensam med en obstinat tonårsdotter, Lola. I en nedåtspiral av kriser släpper hon till slut sina hämningar, och skriver en text som hon benämner ett ”manifest om ynglingens estetik” som stämplas som pedofilt av recencenter och media. Efter att ha dragit sig undan rampljuset odlar hon en bekantskap med ett lesbiskt par för att komma närmre deras vackra 13-åriga son, som hon ger smeknamnet Jo. När pojkens mamma blir svårt sjuk utnyttjar hon den kaotiska situation som uppstår, dumpar dottern hos mormordern, och mer eller mindre kidnappar Hella pojken för en ödesbestämd roadtrip genom Europa. Hella Hell är en fri pastisch på Vladimir Nabokovs bok Lolita, samtidigt är den en vass och humoristisk samtidssatir.