Häxorna (e-bok) av Pénélope Bagieu
Lägg till önskelistan
Pénélope Bagieu (författare)

Häxorna e-bok

Pris 69 kr
(0)
Visste du att häxor finns på riktigt? De har vanliga kläder och vanliga jobb och bor i vanliga städer. Det gör häxor nästan omöjliga att känna igen, utom för de som har lärt sig att upptäcka de hemliga tecknen. Det värsta häxor vet är barn och allra helst skulle de vilja utplåna alla barn från jordens yta. När den skräckinjagande Storhäxan kallar alla häxor till årsmöte på ett hotell, är det för att berätta hur de ska gå till väga för att göra sig kvitt alla barn i hela England. Tur nog står ...
E-Bok 69 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Pénélope Bagieu (författare), Roald Dahl (medförfattare), Pénélope Bagieu (illustratör), Elton Enström (översättare)
Förlag Kartago
Utgiven 2 April 2022
Genrer 9-12 År, Tecknade Serier, 12-15 År, Barnböcker, Skönlitteratur, Ungdomsböcker
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175153919
Visste du att häxor finns på riktigt? De har vanliga kläder och vanliga jobb och bor i vanliga städer. Det gör häxor nästan omöjliga att känna igen, utom för de som har lärt sig att upptäcka de hemliga tecknen. Det värsta häxor vet är barn och allra helst skulle de vilja utplåna alla barn från jordens yta. När den skräckinjagande Storhäxan kallar alla häxor till årsmöte på ett hotell, är det för att berätta hur de ska gå till väga för att göra sig kvitt alla barn i hela England. Tur nog står en liten pojke i häxornas väg. Han är visserligen bara åtta år, men han är påhittig och modig och har världens bästa mormor. Tillsammans tänker de försöka sätta stopp för Storhäxans onda planer. Med mycket humor och berättarglädje har den franska serieskaparen Pénélope Bagieu gjort om Roald Dahls kanske allra kusligaste berättelse till en rysligt underhållande seriebok.