Hästkärlek (e-bok) av Nina Lekander, Sofie Sare
Lägg till önskelistan
Nina Lekander (författare), Sofie Sarenbrant (författare), Malin Lagerlöf (författare), Anna Hedenmo (författare), Musse Hasselvall (författare), Farao Groth (författare), Antonia Ax:son Johnson (författare)

Hästkärlek e-bok

Pris 85 kr
(0)
Fin presentbok för alla som älskar hästar Få djur har varit så viktiga för människan genom historien som ­hästen. Den är en självklar del av mångas liv i form av yrke eller som hobby och rekreation. Sveriges avlånga land är fyllt av engagerade hästmänniskor och man uppskattar att så många som en halv miljon på ett eller annat sätt har en häst i sitt liv. Det kan vara till exempel genom trav, hästhoppning, westernridning, ökengalopp eller helt enkelt bara en passion för stallhäng och friridni...
E-Bok 85 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Nina Lekander (författare), Sofie Sarenbrant (författare), Malin Lagerlöf (författare), Anna Hedenmo (författare), Musse Hasselvall (författare), Farao Groth (författare), Antonia Ax:son Johnson (författare)
Utgiven 14 Maj 2020
Genrer Essäer, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178090723
Fin presentbok för alla som älskar hästar Få djur har varit så viktiga för människan genom historien som ­hästen. Den är en självklar del av mångas liv i form av yrke eller som hobby och rekreation. Sveriges avlånga land är fyllt av engagerade hästmänniskor och man uppskattar att så många som en halv miljon på ett eller annat sätt har en häst i sitt liv. Det kan vara till exempel genom trav, hästhoppning, westernridning, ökengalopp eller helt enkelt bara en passion för stallhäng och friridning. Gemensamt för dem alla är ­kärleken till detta fyrfotade djur. I Hästkärlek har vi samlat ett tiotal texter av några hästbitna ­författare och skribenter, bland andra Sofie Sarenbrant, Nina Lekander, Malin Lagerlöf, Anna Hedenmo och Musse Hasselvall.