Härvan i hamnen (e-bok) av Disney
Lägg till önskelistan
Disney (författare)

Härvan i hamnen (Deckar-Kalle #3) e-bok

89 kr
(0)
Det händer underliga saker i Ankeborgs hamn och detektiv Kalle har kallats in för att lösa mysteriet med den försvunna frukten i det slutna lagerhuset! Men när Kalle tror att han är klar med utredningen, visar det sig att han är på helt fel spår då han snubblar över en gigantisk ... Ja, en vadå? Häng med så får du se! Deckar-Kalle är en ny seriedeckarbok direkt från Ankeborg! Förutom en längre spännande deckarserie innehåller boken dessutom rafflande pyssel och de populäraste deckargåtorna f...
89 kr
Författare Disney (författare), Reine Mårtensson (översättare), Stefan Diös (översättare), Anna Ling Meijer (översättare), Anna Ling Meijer (redaktör), Kaija Olausson (översättare)
Utgiven 21 Januari 2020
Genrer 3-6 År, 6-9 År, Tecknade Serier, Barnböcker, Skönlitteratur
Serie Deckar-Kalle
Del i serie 3
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176215869
Det händer underliga saker i Ankeborgs hamn och detektiv Kalle har kallats in för att lösa mysteriet med den försvunna frukten i det slutna lagerhuset! Men när Kalle tror att han är klar med utredningen, visar det sig att han är på helt fel spår då han snubblar över en gigantisk ... Ja, en vadå? Häng med så får du se! Deckar-Kalle är en ny seriedeckarbok direkt från Ankeborg! Förutom en längre spännande deckarserie innehåller boken dessutom rafflande pyssel och de populäraste deckargåtorna från Kalle Anka & C:o! Välkommen till Ankeborgs undre värld!