Hångel krångel (e-bok) av Filippa Kaer
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Filippa Kaer (författare)

Hångel krångel e-bok

109 kr
(1)
17.01 är ett magiskt klockslag. Jasmine, Sara, Liz och Dan släpper vad de har för händer på Stadsbyggnadskontoret och rusar tvärs över gatan till Mickes pub. Där står tiden stilla. Det är bara att slå sig ned och ta det lugnt, mitt i Stockholms hjärta. Tills den där dagen då Jasmine, Sara och Liz åker till Hägersten på en seans. Då börjar krånglet med hånglet … Jasmine Elisabeth Lindh står på ruta ett vid 26 års ålder. Nyskild och med besvikelser i bagaget söker hon kärleken. Det är en kall v...
109 kr
Författare Filippa Kaer (författare)
Förlag Exilium förlag
Utgiven 8 Januari 2013
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789198061352
17.01 är ett magiskt klockslag. Jasmine, Sara, Liz och Dan släpper vad de har för händer på Stadsbyggnadskontoret och rusar tvärs över gatan till Mickes pub. Där står tiden stilla. Det är bara att slå sig ned och ta det lugnt, mitt i Stockholms hjärta. Tills den där dagen då Jasmine, Sara och Liz åker till Hägersten på en seans. Då börjar krånglet med hånglet … Jasmine Elisabeth Lindh står på ruta ett vid 26 års ålder. Nyskild och med besvikelser i bagaget söker hon kärleken. Det är en kall vinter. Isen har lagt sig på fjärden. När som helst kan taket störta in på Jasmines kråkslott. Huset ligger på en ö mitt i infarten till Stockholm city. Hon sätter upp en lapp på jobbets anslagstavla. En man sökes för snöskottning. Eget boende erbjuds i källaren med dusch och toa. Små detaljer stjälper stora lass. Vänskap och lojalitet sätts på oväntade prov. Det är humoristiskt och drivande berättat om en singelvardag i storstadsmiljö och slutar med (åtminstone) ett vackert sommarbröllop. En underhållande roman om kärlek.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Hångel krångel

Om man gillar Bridgets dagbok är det här lika toppen. Jasmine är inne i ett dumpningsmörker och det blir en hel del incidenter som både är roliga och sorgliga (så att det kommer en liten tår). Kärlek och strapatser i ett snöigt Stockholm. Fast det blir vår och sommar... Lättläst och gripande och kul!