Hälsostudentkokboken (PDF) (e-bok) av Sara Star
Lägg till önskelistan
Sara Starkström (författare), Nicotext Förlag (författare)

Hälsostudentkokboken (PDF) (Student #3) e-bok

Pris 79 kr
(0)
EBOK, PDF-format  ISBN 9789187397486  Nyttiga, billiga och goda recept! En hungrig student är en dålig student. Men en ohälsosam student är nästan värre! Som student måste du få i dig rätt typ av mat för att kunna vara på topp på tentorna. En ohälsosam student är trött och trögtänkt och blir snabbt offer för den fruktade studiekoman. Hälsostudentkokboken till undsättning! Den är sprängfylld av enkla, hälsosamma recept - alla under 100-lappen! Och för att inte verka alltför tråkig innehålle...
E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Sara Starkström (författare), Carl-Johan Gadd (annat), Magdalena Nyberg (illustratör), Nicotext Förlag (författare), Gustaf Wollin (annat)
Förlag Nicotext
Utgiven 2 December 2016
Genrer Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
Serie Student
Del i serie 3
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789187397486
EBOK, PDF-format  ISBN 9789187397486  Nyttiga, billiga och goda recept! En hungrig student är en dålig student. Men en ohälsosam student är nästan värre! Som student måste du få i dig rätt typ av mat för att kunna vara på topp på tentorna. En ohälsosam student är trött och trögtänkt och blir snabbt offer för den fruktade studiekoman. Hälsostudentkokboken till undsättning! Den är sprängfylld av enkla, hälsosamma recept - alla under 100-lappen! Och för att inte verka alltför tråkig innehåller den även huskurer för de sena och något ohälsosamma nätter sin hör studentlivet till, samt nyttiga energirika smoothies och en mängd tips för den miljömedvetne studenten. Hälsostudentkokboken gör dig smart, hälsosam och rik på samma gång!