Gulliga lillebror (e-bok) av Moa Eriksson Sandb
Lägg till önskelistan
Moa Eriksson Sandberg (författare), Mari Ahokoivu (författare)

Gulliga lillebror (Dorran #1) e-bok

Pris 65 kr
(0)
Dorrans lillebror är inte alls så där gullig som alla säger, ändå bryr sig mamma mest om honom. När mamma och lillebror ska till BVC medan Dorran måste gå till förskolan så blir det bara för mycket för Dorran. Hon vill också vara bebis! Om hon sätter på sig lillebrors bebiströja så kanske mamma kommer att gulla med henne också? Bebiströjan var ju faktiskt Dorrans, förut, när det bara var hon och mamma. Till slut ger mamma upp och låter Dorran vara bebis hon med. Perfekt, tycker Dorran, tills ...
E-Bok 65 kr Pris Ljudbok 75 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Moa Eriksson Sandberg (författare), Mari Ahokoivu (författare), Mari Ahokoivu (illustratör), Rebecka Neumann (annat)
Utgiven 20 Mars 2019
Längd 32 sidor
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Dorran
Del i serie 1
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129720938
Dorrans lillebror är inte alls så där gullig som alla säger, ändå bryr sig mamma mest om honom. När mamma och lillebror ska till BVC medan Dorran måste gå till förskolan så blir det bara för mycket för Dorran. Hon vill också vara bebis! Om hon sätter på sig lillebrors bebiströja så kanske mamma kommer att gulla med henne också? Bebiströjan var ju faktiskt Dorrans, förut, när det bara var hon och mamma. Till slut ger mamma upp och låter Dorran vara bebis hon med. Perfekt, tycker Dorran, tills de kommer fram till förskolan och kompisarna. Det kanske inte är så dumt att vara stor ändå!