Guldkompassen 1 (e-bok) av Karolina Sahlin, Sté
Lägg till önskelistan
Karolina Sahlin (författare), Stéphane Melchior (författare)

Guldkompassen 1 (Guldkompassen, serieversionen #1) e-bok

Pris 65 kr
(0)
Världen som den unga flickan Lyra Belacqua lever i liknar på många sätt vår egen, men det är inte samma. I Lyras värld har alla människor en ständig följeslagare, en daimon, i form av ett djur. Högt upp i norr härskar intelligenta isbjörnar i rustning och där finns onda och goda häxor och Slukare som rövar bort barn för onda syften. I Lyras värld finns också alethiometern, guldkompassen, med vars hjälp det går att förutsäga framtiden för den som har förmågan att tolka den. Guldkompassen prese...
E-Bok 65 kr Pris
Författare Karolina Sahlin (författare), Stéphane Melchior (författare), Clément Oubrerie (illustratör), Olle Sahlin (översättare)
Förlag Kartago
Utgiven 14 November 2019
Genrer 9-12 År, Tecknade Serier, 12-15 År, Barnböcker, Skönlitteratur, Ungdomsböcker
Del i serie 1
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175153575

Bokons kunder har även köpt

Världen som den unga flickan Lyra Belacqua lever i liknar på många sätt vår egen, men det är inte samma. I Lyras värld har alla människor en ständig följeslagare, en daimon, i form av ett djur. Högt upp i norr härskar intelligenta isbjörnar i rustning och där finns onda och goda häxor och Slukare som rövar bort barn för onda syften. I Lyras värld finns också alethiometern, guldkompassen, med vars hjälp det går att förutsäga framtiden för den som har förmågan att tolka den. Guldkompassen presenteras här i en fransk serieadaption i tre delar. Seriealbumen vänder sig lika mycket till nya läsare som till fans av originaltrilogin. Philip Pullmans fantasymästerverk om flickan Lyra, hennes daimon Pantalaimon, pansarbjörnen Iorek Byrnison, häxdrottningen Serafina Pekkala och deras kamp mot ondskan är en storslagen, mångbottnad och oupphörligt spännande berättelse för alla åldrar, som hyllats som det viktigaste som hänt inom fantasygenren sedan Tolkien.