Grovt bröd (e-bok) av Maria Blohm
Lägg till önskelistan
Maria Blohm (författare)

Grovt bröd e-bok

Pris 129 kr
(0)
Grovt bröd är Maria Blohms nya brödbok som riktar sig till dig som vill ha gott bröd varje dag. Boken innehåller riktigt grova bröd som danskt rågbröd och pumpernickel, men även halvgrova bröd som går att rosta och smaksatta bröd som pestobröd och tomatfocaccia. Grovt bröd ger dig vardagsbröd och festbröd, bröd till soppa och buffé, alla med mer eller mindre fullkorn. Men pedagogiska bildserier och texter lär du dig hur du formar degen, vad som händer i jäsningen och tips och trix för att ...
E-Bok 129 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Maria Blohm (författare), Maria Blohm (annat), Katja Ragnstam (annat)
Förlag Tukan Förlag
Utgiven 9 Oktober 2023
Genrer
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180379632
Grovt bröd är Maria Blohms nya brödbok som riktar sig till dig som vill ha gott bröd varje dag. Boken innehåller riktigt grova bröd som danskt rågbröd och pumpernickel, men även halvgrova bröd som går att rosta och smaksatta bröd som pestobröd och tomatfocaccia. Grovt bröd ger dig vardagsbröd och festbröd, bröd till soppa och buffé, alla med mer eller mindre fullkorn. Men pedagogiska bildserier och texter lär du dig hur du formar degen, vad som händer i jäsningen och tips och trix för att alltid lyckas med bakningen. Maria har tidigare varit en flitigt anlitad föreläsare och kursledare, och stora delar av den pedagogiken avspeglas i boken. Det ska vara enkelt att lyckas med brödbaket varje gång, och den kunskapen får du i Grovt bröd. Maria Blohm är brödnörden som älskar kemin bakom bakningen. Hon arbetade en gång i tiden som bagare, men en allergi mot mjöldamm tvingade henne att sluta. Efter det skapade hon ett populärt kurskoncept, Bageritekniker för hemmabagare, där hon lät företag och privatpersoner ta del av allt spännande som händer i degen. Förutom 4 böcker om glutenfri bakning tillsammans med Jessica Frej har Maria givit ut två egna böcker om bakning med gluten, senast Långjäst & lättbakat.