Gröna soppor & smoothie bowls (e-bok) av Ola La
Lägg till önskelistan
Ola Lauritzson (författare), Marlene Gustawson (författare)

Gröna soppor & smoothie bowls e-bok

65 kr
(0)
90 vegetariska recept GI-gurun Ola Lauritzson har här slagit sig samman med de gröna drinkarnas gudmor, Marlene Gustawson (Gröna juicer och smoothies, Tukan förlag 2014). Tillsammans har de skrivit en härligt inspirerande grön soppbok. Gröna soppor och smoothie bowls bjuder på 91 vegetariska recept som samtliga är fria från laktos, gluten, tillsatt socker och, naturligtvis, köttprodukter. Förutom soppor och smoothie bowls finns även recept på olika tillbehör som bröd, granola, kryddröror och...
65 kr
Författare Ola Lauritzson (författare), Marlene Gustawson (författare), Susanne af Klercker (redaktör)
Förlag Tukan Förlag
Utgiven 23 januari 2015
Genrer Hälsa, Livsstil, Fritid, Mat & Dryck
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176172223
90 vegetariska recept GI-gurun Ola Lauritzson har här slagit sig samman med de gröna drinkarnas gudmor, Marlene Gustawson (Gröna juicer och smoothies, Tukan förlag 2014). Tillsammans har de skrivit en härligt inspirerande grön soppbok. Gröna soppor och smoothie bowls bjuder på 91 vegetariska recept som samtliga är fria från laktos, gluten, tillsatt socker och, naturligtvis, köttprodukter. Förutom soppor och smoothie bowls finns även recept på olika tillbehör som bröd, granola, kryddröror och snacks. Men vad är en smoothie bowl? En lite försvenskad översättning blir matiga smoothies. Man äter dem med sked och i den här boken toppas de med nyttiga tillbehör som bär, nötter eller hackade örter för ökad mättnadskänsla och ökat näringsinnehåll. I Gröna soppor och smoothie bowls används grönsaker, frukter, bär, örter och kryddor i en härlig kombination för att skapa mättande soppor och smoothies som är sprängfyllda med vitaminer, mineraler, fibrer och antioxidanter. Allt för att på ett naturligt sätt stärka immunförsvaret, rensa kroppen på onödiga gifter och ge den renaste formen av energi. Grundidén bakom recepten är att behålla så mycket som möjligt av den näring som finns naturligt i grönsakerna, bären och frukterna.