Googolplex (e-bok) av KG Johansson
Lägg till önskelistan
KG Johansson (författare)

Googolplex e-bok

75 kr
(0)
Jack är en del av en koloniseringsflotta. Han och hans kollegor är på väg till den avlägsna planeten Shylock. Där ska en ny värld byggas från grunden. Jack är högt uppskattad av sina kolonialistvänner eftersom han kan nämligen manipulera DNA och det gör honom ovärderlig. På Shylock kommer de i kontakt med varelser som påstår sig komma från ett annat universum. Talar de sanning så öppnar de upp massvis med nya möjligheter. Men hur bra det än går ute på rymdäventyr kan Jack aldrig helt och hå...
75 kr
99 kr
Författare KG Johansson (författare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 6 Januari 2021
Längd 170 sidor
Genrer Science Fiction, Science Fiction & Fantasy
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726741452
Jack är en del av en koloniseringsflotta. Han och hans kollegor är på väg till den avlägsna planeten Shylock. Där ska en ny värld byggas från grunden. Jack är högt uppskattad av sina kolonialistvänner eftersom han kan nämligen manipulera DNA och det gör honom ovärderlig. På Shylock kommer de i kontakt med varelser som påstår sig komma från ett annat universum. Talar de sanning så öppnar de upp massvis med nya möjligheter. Men hur bra det än går ute på rymdäventyr kan Jack aldrig helt och hållet rymma från sitt förflutna. Förr eller senare kommer hans tidigare liv ikapp honom... "Googolplex" vann Spektakulärt pris 2010 för årets bästa sci-fi roman. KG Johansson är en prisbelönt svensk författare. Han är flerfaldig vinnare av Spektakulärt pris för årets bästa science fiction roman. Förutom att skriva främst för målgruppen unga vuxna har han en doktorsexamen vid musikhögskolan i Piteå.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Seg

Seg som sirap. Irriterande huvudperson som man har svårt att sympatisera med. Tips: spana in De Drömmande Städerna av KG Johansson istället!