Gamla brev om Sherlock Holmes - Återutgivning a
Lägg till önskelistan
Arthur Conan Doyle (författare)

Gamla brev om Sherlock Holmes - Återutgivning av texter från 1923 e-bok

29 kr
(0)
Den här e-boken är perfekt läsning för dig som är en äkta Sherlock Holmes-fanatiker, eller om du har författar-ambitioner.   I de här rätt korta texterna skriver Sherlocks skapare, författaren Arthur Conan Doyle, om de märkliga förfrågningar han fick från sina många fans. Du får läsa om de många personer som skrev till Doyle i tron att mästerdetektiven var en riktig person och de märkliga resultat det här innebar. Det mest spännande i den här e-boken är att författaren själv berättar hur ...
29 kr
Författare Arthur Conan Doyle (författare), Mikael Jägerbrand (redaktör), H. Flygare (översättare), M. Lindqvist (översättare)
Utgiven 23 mars 2018
Genrer Litteraturvetenskap, Deckare, Fackböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188817433
Den här e-boken är perfekt läsning för dig som är en äkta Sherlock Holmes-fanatiker, eller om du har författar-ambitioner.   I de här rätt korta texterna skriver Sherlocks skapare, författaren Arthur Conan Doyle, om de märkliga förfrågningar han fick från sina många fans. Du får läsa om de många personer som skrev till Doyle i tron att mästerdetektiven var en riktig person och de märkliga resultat det här innebar. Det mest spännande i den här e-boken är att författaren själv berättar hur han flera gånger tog sig an riktiga kriminalfall – och faktiskt löste några av brotten.   De här texterna skrevs av författaren Arthur Conan Doyle, (1859–1930), och publicerades första gången på engelska år 1922 i tidningen ”Strand Magazine”. Arthur Conan Doyle publicerade 4 romaner och 56 noveller om detektiven Sherlock Holmes under drygt tre decennier.      Översättningen publicerades år 1923 och gjordes av H. Flygare (1841–1924) samt M. Lindqvist (1888–1939). Eftersom den här texten skrevs ungefär 100 år sedan så innehåller den namn på personer som inte längre är så bekanta för de flesta. Därför har vi kompletterat originaltexten med ett kapitel med mer information om viktiga personer samt gammaldags mått och ord.