Fyra klassiska spökhistorier. Återutgivning av
Lägg till önskelistan

Fyra klassiska spökhistorier. Återutgivning av text från 1912 e-bok

Pris 19 kr
(0)
Sätt dig nu bevämt tillrätta och gör dig beredd på att läsa spökhistorier av det gamla, goda slaget där ens egna livliga fantasi är den främsta ingrediensen. Det gammaldags språket bidrar till atmosfären och transporterar oss bakåt till en tid med stora slott och fladdrande stearinljus. I den här boken bjuds det på fyra spöknoveller: Stegen i vindeltrappan. Rösterna från underjorden. Den gröna flamman. Gamle Dammelmeyers vålnad. Bokens tyska originaltitel var ”Spukgeschichten and andere Erz...
E-Bok 19 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Nataly von Knobersdorff-Brenkenhoff (författare), Mikael Jägerbrand (redaktör), Ellen Ryding (översättare), Georg Thorne (medförfattare)
Förlag E-boksförlaget
Utgiven 12 April 2022
Genrer Noveller, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177553656
Sätt dig nu bevämt tillrätta och gör dig beredd på att läsa spökhistorier av det gamla, goda slaget där ens egna livliga fantasi är den främsta ingrediensen. Det gammaldags språket bidrar till atmosfären och transporterar oss bakåt till en tid med stora slott och fladdrande stearinljus. I den här boken bjuds det på fyra spöknoveller: Stegen i vindeltrappan. Rösterna från underjorden. Den gröna flamman. Gamle Dammelmeyers vålnad. Bokens tyska originaltitel var ”Spukgeschichten and andere Erzählungen”. Författare är Nataly von Knobersdorff-Brenkenhoff (1860-1939) som använde författarnamnet Nataly von Eschstruth. Den svenska översättningen gjordes av Ellen Ryding (1862-1923) och gavs ut 1912.