Fula tjejer (e-bok) av Johanna Lindbäck, Lisa B
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Johanna Lindbäck (författare), Lisa Bjärbo (författare), Sara Ohlsson (författare)

Fula tjejer (Fula tjejer #1) e-bok

89 kr
(1)
På en högstadieskola i Gnesta startar någon instagramkontot Fula tjejer. Både populära och mindre populära tjejer får foton på sig själva publicerade där, och på skolan sprids en skräck för att sticka ut, för att bli nästa offer. Tilde, Eleni och Jasmine går i samma klass men har knappt pratat med varandra -- förrän nu. Trots sina olikheter bestämmer de sig för att gå ihop. De tänker sätta dit den jäveln som ligger bakom kontot, och de tänker göra det tillsammans. Sara Ohlsson, Johanna Lindb...
E-Bok 89 kr Ljudbok 109 kr
Författare Johanna Lindbäck (författare), Lisa Bjärbo (författare), Sara Ohlsson (författare), Stina Wirsén (illustratör)
Förlag Gilla Böcker
Utgiven 7 September 2020
Genrer 12-15 År, Barnböcker, Ungdomsböcker
Serie Fula tjejer
Del i serie 1
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178131952
På en högstadieskola i Gnesta startar någon instagramkontot Fula tjejer. Både populära och mindre populära tjejer får foton på sig själva publicerade där, och på skolan sprids en skräck för att sticka ut, för att bli nästa offer. Tilde, Eleni och Jasmine går i samma klass men har knappt pratat med varandra -- förrän nu. Trots sina olikheter bestämmer de sig för att gå ihop. De tänker sätta dit den jäveln som ligger bakom kontot, och de tänker göra det tillsammans. Sara Ohlsson, Johanna Lindbäck och Lisa Bjärbo är tre av Sveriges främsta ungdomsboksförfattare. Fula tjejer är den första boken i deras gemensamma projekt, och kommer att följas av Jobbiga tjejer och Svaga tjejer. Böckerna kombinerar humor, vänskap och feminism med tydliga drag av spänningsroman!