Lägg till önskelistan
    
Från tee till bords : berättelser och recept från Sveriges bästa golfrestaurang e-bok
  
  
  
    Pris
    109 kr
  
  
  
  
  
FRÅN TEE TILL BORDS. Följ med ända in i köket på Sveriges bästa golfrestaurang! Här hittar vi krögaren Karin Sohl som till allas glädje äntligen har skrivit ned recepten till de mest omtalade lunch- och  bufférätterna på Kils golfrestaurang. 
Köksfamiljen här vid Frykens strand i Värmland älskar att överträffa förväntningarna hos sina matgäster och serverar dagligen många hundra portioner vällagad svensk husmanskost i en balanserad  kombination med världsvana smaker.
Bara en enda gång har d...
  
    E-Bok
    
        109 kr
        Pris
    
    
  
  
    Förlag
    Votum Förlag
  
  
  
    Utgiven
    20 Maj 2025
    
  
  
  
  
    Genrer
    
      Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
    
  
  
  
  
    Språk
    Swedish
  
  
    Format
    pdf
  
  
    Kopieringsskydd
    Vattenmärkt
  
  
    ISBN
    9789189843431
  
FRÅN TEE TILL BORDS. Följ med ända in i köket på Sveriges bästa golfrestaurang! Här hittar vi krögaren Karin Sohl som till allas glädje äntligen har skrivit ned recepten till de mest omtalade lunch- och  bufférätterna på Kils golfrestaurang. 
Köksfamiljen här vid Frykens strand i Värmland älskar att överträffa förväntningarna hos sina matgäster och serverar dagligen många hundra portioner vällagad svensk husmanskost i en balanserad  kombination med världsvana smaker.
Bara en enda gång har de testat att ändra på tisdagens fasta lunchmeny med raggmunkar och fläsk – och det kommer aldrig att ske igen. På sidan 106 får du veta varför Karins raggmunkar är godare än alla andra, och naturligtvis får du hela receptet. Välkommen till bords!