Lägg till önskelistan
Från grunden med systrarna Eisenman : allt ifrån marmelad och ketchup till kimchi och mozzarella e-bok
Pris
95 kr
Längtar du efter att fylla kylen och skafferiet med vackra burkar med inlagda grönsaker, kryddblandningar, såser och mycket mer? Många av våra vanligaste matvaror kan du faktiskt göra själv. Vad sägs till exempel om hemgjord mascarpone eller egen tacokrydda? I systrarna Eisenmans nya stora kokbok får du cirka 500 recept på alltifrån grönsaksinläggningar och kryddblandningar till chutney, ketchup, surdegsbröd, såser, fonder, yoghurt, nötsmör, ostar, korvar, flingor, snacks, glass och mycket me...
E-Bok
95 kr
Pris
Förlag
Bonnier Fakta
Utgiven
10 April 2017
Längd
331 sidor
Genrer
Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk
Swedish
Format
pdf
Kopieringsskydd
Vattenmärkt
ISBN
9789174246971
Längtar du efter att fylla kylen och skafferiet med vackra burkar med inlagda grönsaker, kryddblandningar, såser och mycket mer? Många av våra vanligaste matvaror kan du faktiskt göra själv. Vad sägs till exempel om hemgjord mascarpone eller egen tacokrydda? I systrarna Eisenmans nya stora kokbok får du cirka 500 recept på alltifrån grönsaksinläggningar och kryddblandningar till chutney, ketchup, surdegsbröd, såser, fonder, yoghurt, nötsmör, ostar, korvar, flingor, snacks, glass och mycket mer. Och allt finns dessutom i många olika varianter. Många av recepten är enkla och går snabbt att göra, andra tar lite mer tid och kräver en större arbetsinsats. Och vill du ha en riktig utmaning, kanske göra din egen cheddarost till jul eller din egen lufttorkade skinka till charktallriken, hittar du även dessa recept i boken. Att laga mat från grunden innebär också hälsovinster eftersom du slipper alla onödiga tillsatser som finns i många hel- och halvfabrikat – dessutom skonar du vår miljö. Ytterligare ett plus är att det du har lagat själv ofta blir både billigare och godare än det du köper färdigt i butiken.
Måltidsakademien i Grythyttan har utsett Från grunden till årets bästa måltidskategori alla kategorier med motiveringen: "Landets aspirerande mathantverkare har fått sin heliga skrift. Om man vill frambringa ost, kimchi, marmelad, snacks, läsk eller torka kött – allt finner man i detta vackra verk. Sällan har en grundkokbok varit mindre grund och mera grundlig.”