Foxfire : En tjejligas bekännelser (e-bok) av J
Lägg till önskelistan
Joyce Carol Oates (författare), Joyce Carol (författare)

Foxfire : En tjejligas bekännelser e-bok

Pris 75 kr
(0)
Foxfire kallar de sig. Ett laglöst gäng i 1950-talets USA. Fem tonårstjejer som blandar blod och sluter ett hemligt förbund för att hämnas alla orättvisor och förödmjukelser de utsätts för. Av männen, och av fattigdomen – två krafter som hotar att förstöra deras liv. Kanske drömmer de också om att bli sedda. Kring den karismatiska Legs Sadovsky sluter de upp i rebellisk vrede: Goldie med sitt eldfängda temperament dolt i en mycket kvinnlig kropp. Lana med sina eviga Chesterfieldpaket. Tillb...
E-Bok 75 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Joyce Carol Oates (författare), Sofia Scheutz (annat), Joyce Carol (författare), Margareta Tegnemark (översättare)
Utgiven 21 September 2015
Längd 410 sidor
Genrer Romaner, Barnböcker, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100160074
Foxfire kallar de sig. Ett laglöst gäng i 1950-talets USA. Fem tonårstjejer som blandar blod och sluter ett hemligt förbund för att hämnas alla orättvisor och förödmjukelser de utsätts för. Av männen, och av fattigdomen – två krafter som hotar att förstöra deras liv. Kanske drömmer de också om att bli sedda. Kring den karismatiska Legs Sadovsky sluter de upp i rebellisk vrede: Goldie med sitt eldfängda temperament dolt i en mycket kvinnlig kropp. Lana med sina eviga Chesterfieldpaket. Tillbakadragna Rita, vars vedervärdige mattelärare blir Foxfires första måltavla. Och så Maddy Wirtz som för saftiga anteckningar om allt som ligan genomför under de där åren på 50-talet. Det är långt från knallröd graffitti till billån och utpressning. Men ännu längre kommer de att gå. Till sist för långt.