Form i fokus A (e-bok) av Cecilia Fasth, Anita
Lägg till önskelistan
Cecilia Fasth (författare), Anita Kannermark (författare)

Form i fokus A (Form i fokus #1) e-bok

Rea 201 kr Tidigare pris 219 kr
(0)
Form i fokus består av tre övningsböcker i svensk grammatik för undervisning i sfi, svenska som andraspråk och svenska som främmande språk. Böckerna är avsedda för vuxna som nyligen börjat sina svenskstudier eller som behöver en repetition av grunderna i grammatiken från nybörjarnivån. Form i fokus kombinerar övningar med grundlig presentation av regler och mönster. Varje moment belyses med tydliga exempel. Övningarna har stor variation vilket gör grammatikträningen stimulerande. Varje bok in...
E-Bok 201 kr Rea 219 kr Tidigare pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Cecilia Fasth (författare), Anita Kannermark (författare), Daniel Perry (annat), John Wasden (annat), Marie Söderman (illustratör)
Utgiven 28 September 2021
Genrer Språk & Ordböcker, Fackböcker
Serie Form i fokus
Del i serie 1
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789174347999
Form i fokus består av tre övningsböcker i svensk grammatik för undervisning i sfi, svenska som andraspråk och svenska som främmande språk. Böckerna är avsedda för vuxna som nyligen börjat sina svenskstudier eller som behöver en repetition av grunderna i grammatiken från nybörjarnivån. Form i fokus kombinerar övningar med grundlig presentation av regler och mönster. Varje moment belyses med tydliga exempel. Övningarna har stor variation vilket gör grammatikträningen stimulerande. Varje bok innehåller både fria och bundna övningar och språket är vardagligt och idiomatiskt. Bok A är rik på illustrationer som stöder ordinlärningen. Facit finns (köps separat). En reviderad, andra upplaga av Form i fokus A utkom 2016.