Född i järn och eld (e-bok) av Martin Carbe
Lägg till önskelistan
Martin Carbe (författare)

Född i järn och eld e-bok

105 kr
(1)
Riket Yessilvag, det femte året av ordlin den villrådiges regering. Den unga ordenssystern Amanthis rider till storgodset Jusonaki på uppdrag att övervaka ett rådslag, ett brobygge och ett bröllop. Yederik, landsherrens osäkre son, förlorar oförklarligt medvetandet när han för första gången fattar sin halvsysters hand. När han vaknar är hans liv fullständigt förändrat. Till rådslaget anländer också en högrest och mångordig man med tre mystiska följeslagare. Det som först verkar vara en en...
105 kr
Författare Martin Carbe (författare)
Utgiven 2 December 2019
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789189097476
Riket Yessilvag, det femte året av ordlin den villrådiges regering. Den unga ordenssystern Amanthis rider till storgodset Jusonaki på uppdrag att övervaka ett rådslag, ett brobygge och ett bröllop. Yederik, landsherrens osäkre son, förlorar oförklarligt medvetandet när han för första gången fattar sin halvsysters hand. När han vaknar är hans liv fullständigt förändrat. Till rådslaget anländer också en högrest och mångordig man med tre mystiska följeslagare. Det som först verkar vara en enkel förhandling ihop med en fest förvandlas till en mardröm där en hänsynslös mördare bereder vägen för onda och urgamla krafter.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Otroligt välskriven fantasy

En av de bästa fantasyböcker jag läst. Mycket på grund av oförutsägbarheten då författaren skickligt undvikit klassiska klyschor och fällor som ofta återses i denna genre. Istället känns handlingen nyskapande och karaktärer och miljöer är nyanserade och levande beskrivet. Rekommenderas!