Flickan i isen (e-bok) av Robert Bryndza
Lägg till önskelistan
Robert Bryndza (författare)

Flickan i isen (Erika Foster #1) e-bok

Pris 119 kr
(4)
Hennes ögon är vidöppna. Hon har särat läpparna som för att tala. Men hennes döda kropp är infrusen i isen. Och hon är inte den enda. När en ung trädgårdsarbetare upptäcker en kvinnokropp under isen som täcker en damm i södra London kallas kriminalkommissarie Erika Foster in för att leda mordutredningen. Offret är en ung, adlig societetsskönhet som tycks ha levt ett avundsvärt liv. Men när Erika börjar gräva sig in i fallet upptäcker hon kopplingar till tre tidigare mord på prostituerade kv...
E-Bok 119 kr Pris Ljudbok 119 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Robert Bryndza (författare), John-Henri Holmberg (översättare)
Förlag Jentas
Utgiven 25 September 2018
Genrer Deckare
Serie Erika Foster
Del i serie 1
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188827166
Hennes ögon är vidöppna. Hon har särat läpparna som för att tala. Men hennes döda kropp är infrusen i isen. Och hon är inte den enda. När en ung trädgårdsarbetare upptäcker en kvinnokropp under isen som täcker en damm i södra London kallas kriminalkommissarie Erika Foster in för att leda mordutredningen. Offret är en ung, adlig societetsskönhet som tycks ha levt ett avundsvärt liv. Men när Erika börjar gräva sig in i fallet upptäcker hon kopplingar till tre tidigare mord på prostituerade kvinnor som alla hittats strypta med bundna händer och slängda som sopor i vattendrag runt London. Vilka mörka hemligheter dolde flickan i isen? Erikas senaste fall slutade med en katastrof som ledde till flera polisers död. En av dem var hennes man. Nu hänger hennes framtida karriär i en tunn tråd, och hon tvingas kämpa inte bara mot en mer hänsynslös mördare än någon hon tidigare mött, utan också mot sina egna inre demoner. Och ju närmare Erika kommer sanningen, desto närmare Erika kommer mördaren. Fängslande från början till slut! Flickan i isen griper tag i oss redan på första sidan och släpper aldrig taget medan vi följer den storartat tecknade kommissarie Erika Foster under hennes oförsonliga jakt på en av den samtida kriminallitteraturens mest skräckinjagande mördare. Jeffery Deaver Jag älskade, älskade, älskade den här romanen och Erika Foster är tveklöst mitt slags hjältinna. Hon är smart, uthållig, omedelbar och hängiven ... Romanen var tät, suggestiv och förhäxande. Jag KAN INTE VÄNTA på nästa bok i serien. Angela Marsons Jag ta mig tusan ÄLSKADE den! ... Då och då händer det att en bok får en att bara tvärstanna ... det här är DEN boken! Crime Book Junkie När man väl nått andra hälften av boken är det helt enkelt omöjligt att lägga den ifrån sig – läs den! krimifan.dk Intrigen är spännande och drar snabbt in läsaren. Språket flyter bra och romanen både känns realistisk och är mycket läsvärd. Litteratursiden, Danmark Robert Bryndza har tidigare skrivit bästsäljande romantiska romaner. Flickan i isen inleder hans kriminalromanserie om kommissarie Erika Foster och blev en internationell bestseller. Bryndzas böcker har översatts till 27 språk och sålts i över två miljoner exemplar. Han är brittisk medborgare och bosatt i Slovakien.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Elendig krimroman

Jeg har lest ett bibliotek med krimromaner og andre romaner. Noen bøker er det et mareritt å komme igjen. Man lengter til at boken skal bli ferdig. Dette er en slik bok. Den har nesten alle trekkene ved seg , som jeg misliker: Boken er ulogisk og forutsigbar .I tillegg er karakterene og fortellingen utpreget klisjeaktig. Når man endelig tror at boken er ferdig , så kommer det jammen meg en epilog. Bokon har masse gode bøker til salgs. Styr unna denne om du liker kvalitetskrim.