Finn och stormen (e-bok) av Sangeeta Das, Mala
Lägg till önskelistan
Sangeeta Das (författare), Mala Kumar (författare), Manisha Chaudhry (författare)

Finn och stormen (Läs tillsammans) e-bok

19 kr
(0)
Rockan Finn är ensam och ledsen. Alldeles nyss hade han lekt med sina kompisar och haft en riktig festmåltid på en rejäl flock fiskar. Men då hade ett stort skepp kommit. Finn dök ner djupt för att gömma sig. När han kom tillbaka var alla hans vänner borta. Så nu är han helt ensam i den gigantiska Indiska oceanen. Då kommer en stor våg! Den kastar honom upp mot ett skepp och han skär sig över magen. Finn blöder och är panikslagen. Kommer han hinna till fyren innan det har gått riktigt illa ti...
E-Bok 19 kr
Författare Sangeeta Das (författare), Mala Kumar (författare), Manisha Chaudhry (författare), Lisa Fransson (översättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 29 Januari 2021
Längd 11 sidor
Genrer Barnböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726628067
Rockan Finn är ensam och ledsen. Alldeles nyss hade han lekt med sina kompisar och haft en riktig festmåltid på en rejäl flock fiskar. Men då hade ett stort skepp kommit. Finn dök ner djupt för att gömma sig. När han kom tillbaka var alla hans vänner borta. Så nu är han helt ensam i den gigantiska Indiska oceanen. Då kommer en stor våg! Den kastar honom upp mot ett skepp och han skär sig över magen. Finn blöder och är panikslagen. Kommer han hinna till fyren innan det har gått riktigt illa till? 'Finn och stormen' är ursprungligen utgiven av StoryWeaver och tillhör serien "Läs tillsammans". Flera av berättelserna är skrivna av indiska författare och utspelar sig på andra sidan jorden. Framförallt utforskar de spännande ämnen såsom vetenskapliga upptäckter och hur vi bäst tar hand om varandra såväl som vår planet.