Festen kan börja (e-bok) av Pia Hagmar
Lägg till önskelistan
Pia Hagmar (författare)

Festen kan börja (Svante #4) e-bok

79 kr
(0)
Fjärde delen om gulliga (och envisa) ponnyn Svante Svante vet att hans födelsedag är i antågande. Han förväntar sig naturligtvis ett riktigt storslaget firande, ett firande som anstår stallets smartaste och snyggaste häst. Men vad händer? Jo, han vaknar på morgonen och alla har glömt av hans födelsedag! Ingen bryr sig om honom och han deppar förstås ihop fullständigt. Med det visar sig att Greta och de andra i stallet inte alls har glömt hans födelsedag, utan i stället planerat ett rejält öve...
79 kr
Författare Pia Hagmar (författare), Johanna Kristiansson (illustratör), Bengt Öberg (annat), Cecilia Danneker Engström (annat)
Förlag B Wahlströms
Utgiven 7 September 2018
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Svante
Del i serie 4
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789132207952
Fjärde delen om gulliga (och envisa) ponnyn Svante Svante vet att hans födelsedag är i antågande. Han förväntar sig naturligtvis ett riktigt storslaget firande, ett firande som anstår stallets smartaste och snyggaste häst. Men vad händer? Jo, han vaknar på morgonen och alla har glömt av hans födelsedag! Ingen bryr sig om honom och han deppar förstås ihop fullständigt. Med det visar sig att Greta och de andra i stallet inte alls har glömt hans födelsedag, utan i stället planerat ett rejält överraskningsfirande på kvällen. Festen kan börja är fjärde boken om ponnyn Svante. Den riktiga Svante träffade Pia för många år sedan i en hage och blev direkt inspirerad av hans härliga karaktär. Svante-serien är perfekta böcker för bokslukare som just knäckt läskoden! Pia Hagmar har skrivit fler än 60 böcker för B. Wahlströms och är en av våra mest älskade författare. Hon är ständigt aktuell med böcker för alla åldrar.