Få familjen att funka (e-bok) av David Edfelt,
Lägg till önskelistan
David Edfelt (författare), Anna Sjölund (författare), Cajsa Jahn (författare), Malin Reuterswärd (författare)

Få familjen att funka e-bok

Pris 145 kr
(0)
Alla barn misslyckas ibland med att sitta stilla och koncentrera sig, klara av nya situationer, kontrollera sina impulser eller förstå vad andra tänker och känner. Men vissa barn misslyckas gång på gång, trots att de försöker och vill. Inte sällan slutar det i skrik och gråt eller med att barnet drar sig undan. Som förälder gör det ont att se sitt barn kämpa. Det är vårt ansvar som vuxna att ge barnet stöd – men hur gör vi det på bästa sätt? Få familjen att funka är en praktisk handbok s...
E-Bok 145 kr Pris Ljudbok 145 kr Pris
Undertext Tydliggörande pedagogik i vardagen
Författare David Edfelt (författare), Anna Sjölund (författare), Cajsa Jahn (författare), Malin Reuterswärd (författare)
Förlag Natur & Kultur
Utgiven 19 Januari 2021
Längd 150 sidor
Genrer Psykologi Och Pedagogik, Fackböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789127829152

Bokons kunder har även köpt

Alla barn misslyckas ibland med att sitta stilla och koncentrera sig, klara av nya situationer, kontrollera sina impulser eller förstå vad andra tänker och känner. Men vissa barn misslyckas gång på gång, trots att de försöker och vill. Inte sällan slutar det i skrik och gråt eller med att barnet drar sig undan. Som förälder gör det ont att se sitt barn kämpa. Det är vårt ansvar som vuxna att ge barnet stöd – men hur gör vi det på bästa sätt? Få familjen att funka är en praktisk handbok som visar hur du kan underlätta för ditt barn eller din tonåring i vardagen hemma. En viktig nyckel är att hjälpa barnet att förstå vad som ska hända, hur, när, var och varför. Författarna David Edfelt, Anna Sjölund, Cajsa Jahn och Malin Reuterswärd ger exempel på hur tillvaron kan visualiseras med exempelvis veckoscheman, checklistor och tydliga steg-för-steg-instruktioner. Få familjen att funka visar hur du med enkla medel kan göra vardagen mer hanterbar för ditt barn och ge barnet chansen att lyckas i fler situationer. Boken bygger på den tydliggörande pedagogikens välbeprövade och forskningsbaserade tekniker och förhållningssätt. Den vänder sig till dig som är förälder eller nära anhörig till ett barn eller tonåring som oftare än andra krockar med tillvaron.