Ett Parisäventyr och andra noveller (e-bok) av
Lägg till önskelistan
Guy de Maupassant (författare)

Ett Parisäventyr och andra noveller (Norstedts klassiker) e-bok

Pris 65 kr
(0)
”Finns det en mer våldsam känsla hos kvinnan än nyfikenheten?” Guy de Maupassant (1850–1893) räknas som en av novellkonstens stora mästare. Hans flödande rika, ursprungliga berättartalang, som har få motstycken i världslitteraturen, ger hans verk en helt personlig karaktär. Trots den pessimistiska, genomskådande människouppfattning som kännetecknar hans noveller hör de tack vare humorn, den eleganta stilen och den spännande handlingen till det mest underhållande man kan läsa. Maupassant skre...
E-Bok 65 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Guy de Maupassant (författare), Aslög Davidsson (översättare), Victor Hoving (översättare), Lennart Lagerwall (översättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 26 Februari 2015
Genrer Noveller, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113058696
”Finns det en mer våldsam känsla hos kvinnan än nyfikenheten?” Guy de Maupassant (1850–1893) räknas som en av novellkonstens stora mästare. Hans flödande rika, ursprungliga berättartalang, som har få motstycken i världslitteraturen, ger hans verk en helt personlig karaktär. Trots den pessimistiska, genomskådande människouppfattning som kännetecknar hans noveller hör de tack vare humorn, den eleganta stilen och den spännande handlingen till det mest underhållande man kan läsa. Maupassant skrev inte mindre än 300 noveller och ett urval av dem är samlade här, dessutom skrev han ett antal romaner.