Ett blodkärl som brast (e-bok) av Christa Micke
Lägg till önskelistan
Christa Mickelsson (författare), Linus Mickelsson (författare)

Ett blodkärl som brast e-bok

185 kr
(0)
Christa Mickelsson, journalist och tvåbarnsmamma, är 33 år när hon plötsligt och helt utan förvarning drabbas av en massiv hjärnblödning. Då hon vaknar upp på sjukhuset är hon förlamad på högra sidan och alla orden är borta. Den här boken är hennes egen berättelse om vägen tillbaka. Vad händer inom oss när tillvaron brutalt vänds upp och ner? Vad blir viktigt i ett liv som lika gärna kunde ha tagit slut? Ärligt och berörande berättar Christa Mickelsson om den där dagen i september 2017 som f...
E-Bok 185 kr
Författare Christa Mickelsson (författare), Linus Mickelsson (författare), Linus Mickelsson (annat), Sofie Öhland (annat)
Förlag Fontana media
Utgiven 9 Augusti 2021
Genrer Biografier, Filosofi Och Religion, Familj & Hälsa, Biografier & Memoarer, Fackböcker, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789515508683
Christa Mickelsson, journalist och tvåbarnsmamma, är 33 år när hon plötsligt och helt utan förvarning drabbas av en massiv hjärnblödning. Då hon vaknar upp på sjukhuset är hon förlamad på högra sidan och alla orden är borta. Den här boken är hennes egen berättelse om vägen tillbaka. Vad händer inom oss när tillvaron brutalt vänds upp och ner? Vad blir viktigt i ett liv som lika gärna kunde ha tagit slut? Ärligt och berörande berättar Christa Mickelsson om den där dagen i september 2017 som förändrade allt, och vad som hände sedan.