Elva år i fångenskap : kidnappad, inlåst och bo
Lägg till önskelistan
Michelle Knight (författare), Michelle Buford (författare)

Elva år i fångenskap : kidnappad, inlåst och bortglömd e-bok

59 kr
(2)
I nästan 11 år var hon i Ariel Castros våld, inlåst i hans hus i Cleveland, Ohio. Michelle Knight är en av de tre kvinnor som hölls fången av Ariel Castro i hans hus i Cleveland och hon var hans första offer. Michelle lockades till Castros hem i augusti 2002. Hon var då 21 år. I april 2003 tog Castro sitt andra offer – den knappt 17-åriga Amanda Berry och ett år senare kidnappade han Gina DeJesus, 14 år.   Berättelsen om de 3 911 dagar som Michelle Knight var inlåst i Ariel Castros hem är en...
E-Bok 59 kr Ljudbok 75 kr
Författare Christina Norrman (översättare), Michelle Knight (författare), Michelle Buford (författare), Michelle Buford (medförfattare)
Utgiven 2 Juni 2015
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188107060
I nästan 11 år var hon i Ariel Castros våld, inlåst i hans hus i Cleveland, Ohio. Michelle Knight är en av de tre kvinnor som hölls fången av Ariel Castro i hans hus i Cleveland och hon var hans första offer. Michelle lockades till Castros hem i augusti 2002. Hon var då 21 år. I april 2003 tog Castro sitt andra offer – den knappt 17-åriga Amanda Berry och ett år senare kidnappade han Gina DeJesus, 14 år.   Berättelsen om de 3 911 dagar som Michelle Knight var inlåst i Ariel Castros hem är en skakande skildring, men historien om hennes liv före bortrövandet är också, minst sagt, gripande. Hennes uppväxt var långt ifrån idyllisk. Om den misshandel hon fick utstå i Castros hus har hon sagt: ”You can’t break what is already broken, you can only make it stronger.”