Eldens arvtagare (Tredje boken i Glastronen-ser
Lägg till önskelistan
Sarah J. Maas (författare)

Eldens arvtagare (Tredje boken i Glastronen-serien) (Glastronen #3) e-bok

115 kr
(1)
»Spännande, vackert, förödande, romantiskt och fängslande... Den här boken kommer att fullkomligt sluka dig och få dig att längta efter mer.« | USA Today Celaena Sardothien har överlevt tre livsfarliga tävlingar och förödande hjärtesorg. Men det har kostat henne nästan allt. Nu är hon vilse och trasig inombords, och vill inget hellre än att utmäta hämnd för sin älskade vän som dog under ofattbart grymma omständigheter. Men i stället måste hon resa långt bort för att konfrontera en mörk san...
E-Bok 115 kr
Författare Lena Jonsson (översättare), Lars Sundh (annat), Torun Lidfeldt Bager (översättare), Sarah J. Maas (författare)
Förlag Modernista
Utgiven 13 September 2017
Genrer 12-15 År, Barnböcker, Ungdomsböcker
Serie Glastronen
Del i serie 3
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177018230
»Spännande, vackert, förödande, romantiskt och fängslande... Den här boken kommer att fullkomligt sluka dig och få dig att längta efter mer.« | USA Today Celaena Sardothien har överlevt tre livsfarliga tävlingar och förödande hjärtesorg. Men det har kostat henne nästan allt. Nu är hon vilse och trasig inombords, och vill inget hellre än att utmäta hämnd för sin älskade vän som dog under ofattbart grymma omständigheter. Men i stället måste hon resa långt bort för att konfrontera en mörk sanning om sitt förflutna - något som fullständigt kan vända upp och ner på hennes liv - och också möta de brutala krafter som vill förslava hennes värld. Nu måste Celaena uppbåda all sin styrka för att bekämpa både sina egna demoner och den allomfattande ondska som hotar. SARAH J. MAAS är en amerikansk ungdomsboksförfattare som har slagit igenom stort med Glastronen-serien. Hon är bosatt i Pennsylvania tillsammans med sin make och hund. Eldens arvtagare är den efterlängtade tredje delen i Sarah J. Maas storsäljande Glastronen-serie. En TV-serie baserad på böckerna kommer att produceras av Mark Gordon (Ray Donovan, Grey's Anatomy).