Drakviskaren (e-bok) av Lovisa Wistrand
Lägg till önskelistan
Lovisa Wistrand (författare)

Drakviskaren (Alvblodstrilogin #1) e-bok

Pris 145 kr
(1)
Hämnd. Kärlek. Förbjuden magi. Och en tusenårig kraft som väcks till liv igen. Vid 21 års ålder får alla kvinnliga solalver en förmåga. Men Iszaelda får ingen. Hon är annorlunda. Utstött. Passar inte in. När byn attackeras och bränns till marken, ger sig Iszaelda av efter hämnd. Ödet tar henne från den frostklädda skogen Valeanrae, till Gorgoroths djungler och ruinerna av den underjordiska staden Sumetra. Fiendens ledare måste dö, och hon ska bli den som dödar honom. Men så får hon känslor...
E-Bok 145 kr Pris Ljudbok 99 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lovisa Wistrand (författare)
Förlag Whip Media
Utgiven 11 September 2017
Genrer Romantik, Science Fiction, Romantik & Erotik, Science Fiction & Fantasy
Del i serie 1
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188579478
Hämnd. Kärlek. Förbjuden magi. Och en tusenårig kraft som väcks till liv igen. Vid 21 års ålder får alla kvinnliga solalver en förmåga. Men Iszaelda får ingen. Hon är annorlunda. Utstött. Passar inte in. När byn attackeras och bränns till marken, ger sig Iszaelda av efter hämnd. Ödet tar henne från den frostklädda skogen Valeanrae, till Gorgoroths djungler och ruinerna av den underjordiska staden Sumetra. Fiendens ledare måste dö, och hon ska bli den som dödar honom. Men så får hon känslor för en man. En man vars kärlek skulle förstöra allt. Och medan en uråldrig kraft väcks till liv, en kraft som alla trodde var utdöd, kastas Iszaelda in i en farlig kamp, där gränsen mellan det goda och det onda är vingtunn. Allting har ett pris och ingenting är gratis. Hur mycket är Iszaelda villig att offra? Kan hon viga sitt liv åt krafter som ingen borde lita på? Och kan hon döda den hon älskar? Röster om boken: ”Det här är lätt det bästa svenska fantasymanuset jag har läst på flera år.”  / Caroline Grimwalker (redaktör) ”Den absolut i särklass bästa fantasy jag läst” / Monie Szabo (lektör)
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Episk fantasy!

Episk och storslagen svensk fantasy som även har en oerhörd känsla för detaljer. Världsbygget är unikt, skulle jag vilja påstå, med klara referenser till "Sagan om ringen" och "Game of Thrones". Det som kanske ändå fängslar än mer, är på det sätt författaren lyckas skildra karaktärsutvecklingen hos både protagonisten och antagonisten, samt inte minst hos några av birollsfigurerna.En ytterligare styrka, menar jag, är själva dramaturgin: läsaren kastas direkt in i handlingen, för att sedan få följa en story som verkligen håller. Kriser, plot twists och upplösningar följer i ett sammanhållet tempo, som håller läsaren på helspänn från första till den sista av den mäktiga bokens 599 sidor. Förtvivlad kärlek och cyniskt maktspel beledsagar oss genom varje kapitel.Och skrev jag det? Romanen innehåller talande drakar! Och om man är drakviskare kan man till och med bli ett med dem.Köp den, läs den och sukta efter del 2 och 3!