Dorran går på loppis (e-bok) av Moa Eriksson Sa
Lägg till önskelistan
Moa Eriksson Sandberg (författare), Mari Ahokoivu (författare)

Dorran går på loppis (Dorran #2) e-bok

Pris 65 kr
(0)
Idag ska Dorran gå på loppis med mamma och lillebror. På en loppis kan man hitta allt man kan tänka sig. Dorran tänker hitta en lila ponny med vingar och silverhår. Hon har fått en helt egen guldpeng att handla för! Men inne på loppisen finns så mycket annat som Dorran vill ha: ett glittrigt trollspö som bara är lite trasigt, en gnistrande diamantring och en Batman-mask. Sen är pengen redan slut! Och Dorran som just fått syn på precis exakt en sån prinsessklänning som hon alltid har önskat si...
E-Bok 65 kr Pris Ljudbok 75 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Moa Eriksson Sandberg (författare), Mari Ahokoivu (författare), Mari Ahokoivu (illustratör), Rebecka Neumann (annat)
Utgiven 22 September 2020
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Dorran
Del i serie 2
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129730562
Idag ska Dorran gå på loppis med mamma och lillebror. På en loppis kan man hitta allt man kan tänka sig. Dorran tänker hitta en lila ponny med vingar och silverhår. Hon har fått en helt egen guldpeng att handla för! Men inne på loppisen finns så mycket annat som Dorran vill ha: ett glittrigt trollspö som bara är lite trasigt, en gnistrande diamantring och en Batman-mask. Sen är pengen redan slut! Och Dorran som just fått syn på precis exakt en sån prinsessklänning som hon alltid har önskat sig och där vid ett annat bord står ju en gubbe och säljer kakor! Men mamma säger nej, det blir inga klänningar och inga kakor heller. Dumma mamma! Dorran MÅSTE ju ha dem! Moa Eriksson Sandberg och Mari Ahokoivu är tillbaka med en bok om den underbart bestämda Dorran och hennes familj. Rolig och fartfylld igenkänning för alla barnfamiljer! Första boken om Dorran, Gulliga lillebror, gavs ut 2019.