Djojj och Sömnmolnet (e-bok) av Staffan Götesta
Lägg till önskelistan
Staffan Götestam (författare)

Djojj och Sömnmolnet e-bok

39 kr
(0)
Humlan Djojj kan inte somna. I morgon ska han orka flyga från äppelträd till äppelträd med pollen, och då måste han vara utvilad. Han ligger vaken under täcket av spindelväv när Sömnmolnet dyker upp. Tillsammans ger de sig ut på en resa till mångubben och Önskestjärnan. När de når resans slut får Djojj en fin överraskning. Och äntligen somnar han så skönt! Följ med Staffan Götestams humla på en spännande och sövande sömnresa – ut i naturen och upp i rymden. Staffan Götestam är en svensk ...
39 kr
Författare Staffan Götestam (författare), Gabriella Sahlin (redaktör), Gabriella Sahlin (annat), Sara Bäck (illustratör), Sara Bäck (annat)
Förlag The Book Affair
Utgiven 1 November 2020
Genrer Barnböcker
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789198639919
Humlan Djojj kan inte somna. I morgon ska han orka flyga från äppelträd till äppelträd med pollen, och då måste han vara utvilad. Han ligger vaken under täcket av spindelväv när Sömnmolnet dyker upp. Tillsammans ger de sig ut på en resa till mångubben och Önskestjärnan. När de når resans slut får Djojj en fin överraskning. Och äntligen somnar han så skönt! Följ med Staffan Götestams humla på en spännande och sövande sömnresa – ut i naturen och upp i rymden. Staffan Götestam är en svensk skådespelare, regissör, dramatiker och grundare av sagohusen Junibacken och Funnys äventyr. Han har sedan 2016 producerat dramatiserade ljudböcker tillsammans med dottern Josefine Götestam, där Staffan högläser klassiska och nyskrivna sagor som tonsätts med musik och ljudeffekter. Han har också bearbetat 30 klassiska sagor samt dramatiserat flera av Astrid Lindgrens böcker till film, teater och musikaler. Staffan har tidigare givit ut böckerna om Funny: Magiska fingrar och Det andra landet, dramatik, samt 15 ljudböcker om Humlan Djojj.