Fängelsekuppen (e-bok) av Jens Lapidus, Hedda L
Lägg till önskelistan
Jens Lapidus (författare), Hedda Lapidus (författare)

Fängelsekuppen (Dillstaligan #5) e-bok

Pris 49 kr
(0)
Nu är det allvar. Zashas pappa sitter i fängelse, och allt fler bevis pekar mot att han är oskyldigt dömd. Men Jonathan, Bollan och Z:a inser att polisens arbete går allt för långsamt, för de riktiga skurkarna gör sitt yttersta för att hinna förstöra bevisen som skulle kunnat frikänna pappan! Dillstaligan måste alltså ta sakerna i egna händer och befria honom... Det blir den viktigaste och svåraste kuppen någonsin för Dillstaligan. För nu behöver de överlista både skurkarna och polisen. S...
E-Bok 49 kr Pris Ljudbok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Jens Lapidus (författare), Hedda Lapidus (författare), Fredde Granberg (berättare), Gustaf Lord (illustratör)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 28 Mars 2022
Längd 128 sidor
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Dillstaligan
Del i serie 5
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179772970
Nu är det allvar. Zashas pappa sitter i fängelse, och allt fler bevis pekar mot att han är oskyldigt dömd. Men Jonathan, Bollan och Z:a inser att polisens arbete går allt för långsamt, för de riktiga skurkarna gör sitt yttersta för att hinna förstöra bevisen som skulle kunnat frikänna pappan! Dillstaligan måste alltså ta sakerna i egna händer och befria honom... Det blir den viktigaste och svåraste kuppen någonsin för Dillstaligan. För nu behöver de överlista både skurkarna och polisen. Samtidigt verkar Zasha ha blivit rädd på riktigt... Böckerna om Dillstaligan är fartfylld och spännande läsning för lågstadieåldern, med mycket humor. "Fängelsekuppen" är den femte boken i serien av författarduon Jens Lapidus och Hedda Lapidus. De generösa och finurliga illustrationerna är signerade Gustaf Lord.