Det låsta rummet (e-bok) av Elly Griffiths
Lägg till önskelistan
Elly Griffiths (författare)

Det låsta rummet (Ruth Galloway #14) e-bok

Pris 129 kr
(0)
Det låsta rummet är den fjortonde delen i Elly Griffiths bästsäljande serie om rättsarkeologen Ruth Galloway och kriminalinspektör Nelson. Coronapandemin har stängt ner Storbritannien och Ruth och dottern Kate isolerar sig i stugan i Norfolk. Deras enda sällskap är den vänliga grannen Zoe – till dess Nelson bryter mot karantänsreglerna. Han ber om hjälp med utredningen av en rad misstänkta självmord med kopplingar till en arkeologisk fyndplats. Snart inser han att Ruths granne Zoe är misstänk...
E-Bok 129 kr Pris Ljudbok 129 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Elly Griffiths (författare), Carla Wiberg (översättare), Angela Kovács (berättare), Helena Hammarström (annat)
Utgiven 8 December 2022
Längd 322 sidor
Genrer Deckare
Del i serie 14
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137505275
Det låsta rummet är den fjortonde delen i Elly Griffiths bästsäljande serie om rättsarkeologen Ruth Galloway och kriminalinspektör Nelson. Coronapandemin har stängt ner Storbritannien och Ruth och dottern Kate isolerar sig i stugan i Norfolk. Deras enda sällskap är den vänliga grannen Zoe – till dess Nelson bryter mot karantänsreglerna. Han ber om hjälp med utredningen av en rad misstänkta självmord med kopplingar till en arkeologisk fyndplats. Snart inser han att Ruths granne Zoe är misstänkt lik en kvinna som stod åtalad för mord några år tidigare. Men den kvinnan hette Dawn. Ledtrådarna för Nelson allt närmare Zoe. Men innan han har lösningen försvinner hon, Ruth och Kate spårlöst. Nelson inleder en förtvivlad jakt för att hitta dem innan det är för sent.