Det jäser på Noma i Köpenhamn (e-bok) av Per St
Lägg till önskelistan
Per Styregård (författare)

Det jäser på Noma i Köpenhamn e-bok

Pris 25 kr
(0)
Danska Noma rankades som världens bästa restaurang i fyra år. Sommaren 2015 petades de från tronen. Då utmanade kocken Rene´ Redzepi hela sin ide´ om vad en perfekt matupplevelse är. ”Två timmars hårt minglande är äntligen över. Den 500 platser stora, Harry Potter-aktiga, medeltida Guildhall i hjärtat av London är fylld till brädden. Murvlar, pr-nissar, kostymklädda sponsorrepresentanter och en rejäl dos av världens just nu mest omtalade kockar fipplar med mobilerna så att wifi-nätverket båg...
E-Bok 25 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Per Styregård (författare)
Förlag Storytel Dox
Utgiven 5 Juni 2017
Genrer Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177785422
Danska Noma rankades som världens bästa restaurang i fyra år. Sommaren 2015 petades de från tronen. Då utmanade kocken Rene´ Redzepi hela sin ide´ om vad en perfekt matupplevelse är. ”Två timmars hårt minglande är äntligen över. Den 500 platser stora, Harry Potter-aktiga, medeltida Guildhall i hjärtat av London är fylld till brädden. Murvlar, pr-nissar, kostymklädda sponsorrepresentanter och en rejäl dos av världens just nu mest omtalade kockar fipplar med mobilerna så att wifi-nätverket bågnar. Upp på scen stegar det varje år alltmer välmående presentatörsproffset Mark Durden-Smith för att avslöja fördelningen av The World’s 50 Best Restaurant-priserna.” DET JÄSER PÅ NOMA I KÖPENHAMN är ett reportage som ursprungligen publicerades i Icon, vinternumret 2015/2016. Per Styregård är mat- och dryckesjournalist, moderator och föreläsare. Han är krönikör i Dagens Industri, framträder regelbundet på SVT Gomorron Sverige, driver den gastronomiska debattscenen Skafferiet på Berns och arbetar med frågor kring mat och samhällsutmaningar på den öppna innovationsplattformen Openlab i Stockholm. Storytel Dox återutger god journalistik i bokform. Artiklar, intervjuer, grävande reportage – som ljudböcker, e-böcker och i tryckt format.