Den unga eliten (e-bok) av Marie Lu
Lägg till önskelistan
Marie Lu (författare)

Den unga eliten (Den unga eliten #1) e-bok

Pris 99 kr
(0)
Ny serie av författaren till Legend-trilogin! »Överträffade alla mina förväntningar och jag älskade den så mycket läste ut den i ett enda svep! Rekommenderas varmt!« Betyg: 5 av 5 - CECILIA AX, BOOK OBSESSION »Var beredd på att bli fängslad - och på att längta efter fortsättningen...« BOOKLIST »Ett måste för alla som gillar uppslukande fantasyböcker.« KIRKUS Somliga hatar oss. Somliga fruktar oss. Somliga tillber oss. Men ALLA vet vilka vi är. Adelina Amouteru överlevde blodfebern....
E-Bok 99 kr Pris Ljudbok 149 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Katarina Falk (översättare), Marie Lu (författare), Larry Rostant (annat), Linda McCarthy (annat), Russell R. Charpentier (illustratör)
Förlag Modernista
Utgiven 4 Mars 2015
Genrer Science Fiction, Barnböcker, Science Fiction & Fantasy
Del i serie 1
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176450673
Ny serie av författaren till Legend-trilogin! »Överträffade alla mina förväntningar och jag älskade den så mycket läste ut den i ett enda svep! Rekommenderas varmt!« Betyg: 5 av 5 - CECILIA AX, BOOK OBSESSION »Var beredd på att bli fängslad - och på att längta efter fortsättningen...« BOOKLIST »Ett måste för alla som gillar uppslukande fantasyböcker.« KIRKUS Somliga hatar oss. Somliga fruktar oss. Somliga tillber oss. Men ALLA vet vilka vi är. Adelina Amouteru överlevde blodfebern. För ett årtionde sedan svepte denna dödliga sjukdom över hennes land. De flesta som smittades dog, medan de barn som överlevde blev märkta av sjukdomen på egendomliga sätt och började kallas malfetto. Adelinas svarta hår blev silverfärgat, hennes ögonbryn blonda, och hon har bara ett ärr där hennes vänstra öga en gång satt. Hennes pappa ser henne som ett olycksbarn som förstör familjens goda namn och står i vägen för deras framgång. Men några av de som överlevt febern sägs ha mystiska och kraftfulla förmågor, och även om deras identiteter förblir hemliga har de kommit att kallas Den unga eliten. Teren Santoro är ledare för en organisation vars uppgift det är att leta upp dessa personer och förgöra dem innan de kan förgöra nationen. Enzo Valenziano är medlem i Dolksällskapet, en hemlig sammanslutning som letar upp andra inom Den unga eliten innan Santoro hittar dem. Men när dessa två konfronteras med Adelina möter de krafter som de aldrig tidigare skådat Adelina har egenskaper som inte är av denna värld. Hon har också ett hämndlystet mörker i sitt hjärta. Och ett begär att krossa alla som vågar trotsa henne. MARIE LU [född 1984] är en amerikansk författare som fick sitt stora internationella genombrott med debutromanen Legend, den första delen i en dystopisk science fiction-trilogi som såldes till 26 länder och blev en New York Times bestseller. Långfilmen kommer att produceras av teamet bakom Twilight-filmerna. Den unga eliten är den första delen i hennes nya trilogi. Marie Lu är bosatt i Los Angeles.